Επιχειρήσεις

Κολοσσός του real estate δέχεται πληρωμή ενοικίων σε bitcoin

  • newsroom


Με τον τρόπο αυτό, η συγκεκριμένη εταιρεία real estate - από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες στην Αμερική - γίνεται η πρώτη του κλάδου που θα ξεκινήσει να δέχεται ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ως τρόπο πληρωμής

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Tesla και της PayPal, μια ακόμη εταιρεία – από τις μεγαλύτερες μάλιστα και πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις real estate – στην Αμερική, η Caruso, ανακοίνωσε πως θα δεχτεί το bitcoin ως τρόπο πληρωμής ενοικίων.

Με τον τρόπο αυτό, η Αμερικανική εταιρεία αγοραπωλησίας ακινήτων, γίνεται τώρα, η πρώτη εταιρεία του κλάδου που θα ξεκινήσει να δέχεται ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ως τρόπο πληρωμής. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BusinessInsider, η εταιρεία που εδρεύει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Ρικ Καρούζο, ανακοίνωσε επίσης ότι αποφάσισε να επενδύσει στο bitcoin για να προσελκύσει νέους πελάτες.

«Πιστεύω ότι το bitcoin και γενικότερα η αγορά κρυπτονομισμάτων θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στο συλλογικό μας μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ο Ρικ Καρούζο σε πρόσφατη ανακοίνωσή του.

Το Bitcoin σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη φτάνοντας σε επίπεδα ρεκόρ τους τελευταίους μήνες. Το γεγονός αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έμπρακτη υποστήριξη του από μεγάλους παίχτες και εταιρείες των αγορών. Η κρυπτογράφηση έχει φτάσει μέχρι στιγμής πάνω από 100% ετησίως και 600% μέσα τους τελευταίους 12 μήνες. Συνολικά, τα κρυπτονομίσματα έχουν διπλασιάσει την κεφαλαιοποίηση της αγοράς τους σε 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μόλις τρεις μήνες.

Αδιαμφισβήτητα, υπάρχει μια «αυξανόμενη τάση από την πλευρά των εταιρειών να αποδεχτούν το εν λόγω ψηφιακό νόμισμα ως τρόπο πληρωμής» , δήλωσε ο αναλυτής της Wedbush, Ντάνιελ Ιβς.

Διαβάστε ακόμη:

Βρετανοί τουρίστες για διακοπές από 17 Μαΐου – Στην «πράσινη λίστα» μπαίνει η Ελλάδα

Νίκος Βαρβέρης: Το χτύπημα στον «πυλώνα» Interni Restaurant και το ποντάρισμα σε τουρισμό και real estate

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει «απόβαση» στους ιταλικούς αυτοκινητοδρόμους