Επιχειρήσεις

Κωτσόβολος – INTERAMERICAN: Παρουσιάζουν το πρώτο έντυπο ασφάλισης σε κώδικα Braille

  • newsroom


Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας και η Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct  ασφάλιση στην Ελλάδα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το πρώτο έντυπο ασφάλισης σε κώδικα Braille. Η πρωτοβουλία αυτή έφερε τους ανθρώπους ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος και σε συνεργασία με την Anytime της INTERAMERICAN, […]

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας και η Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct  ασφάλιση στην Ελλάδα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το πρώτο έντυπο ασφάλισης σε κώδικα Braille. Η πρωτοβουλία αυτή έφερε τους ανθρώπους ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος και σε συνεργασία με την Anytime της INTERAMERICAN, υλοποιήθηκε  το πρώτο ενημερωτικό έντυπο για την Ασφάλιση Περιεχομένου Σπιτιού σε γραφή Braille, το οποίο επιμελήθηκε και εκτύπωσε η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών, με στόχο άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, να μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και ανεξάρτητα. Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοποριακή ενέργεια της Κωτσόβολος με την Anytime, που ανταποκρίνεται σε σύγχρονες ανάγκες, υποστηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» εξελίσσεται συνεχώς και αποτελεί έμπρακτη υπόσχεση της εταιρείας προς τον κόσμο, πως θα διαθέσει κάθε μέσο και υπηρεσία που δύναται να φέρει εις πέρας, ώστε να έχουν όλοι οι άνθρωποι ίση πρόσβαση στην τεχνολογία και σε κάθε αγοραστική τους εμπειρία.

Το έντυπο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες του προγράμματος ‘’Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια’’ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας https://texnologiaxwrisempodia.kotsovolos.gr/.

Διαβάστε ακόμη:

Σταϊκούρας: Οξεία ενεργειακή κρίση «απειλή» για την ανάκαμψη – 500 εκατ. ευρώ το πακέτο στήριξης των νοικοκυριών

Επιστροφή σε προ πανδημίας επίπεδα εντός 12μήνου βλέπουν 6 στις 10 επιχειρήσεις

Επενδυτική φρενίτιδα από τους Ελληνες εφοπλιστές – $132 δισ. η αξία του ελληνόκτητου στόλου