Τη διανομή μικτού μερίσματος ύψους 3 εκατ. ευρώ ή 0,10 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η γενική συνέλευση της Entersoft, η οποία έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή.

Αφαιρώντας την παρακράτηση του 5%, το καθαρό μέρισμα ανά μετοχή ανέρχεται σε 0,095 ευρώ.  

Ως ημερομηνία αποκοπής ορίστηκε η Παρασκευή 9 Ιουνίου. Δικαιούχοι είναι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (ΣΑΤ) την Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Η καταβολή των χρημάτων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πληρώτριας Τράπεζας Πειραιώς ως ακολούθως:

  • Μέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρείες), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ATHEXCSD και τις σχετικές αποφάσεις της.
  • Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.Τ., υπό το χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.».

Τα μερίσματα, τα οποία δεν θα εισπραχθούν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2028, παραγράφονται και τα σχετικά ποσά περιέρχονται οριστικά στο Ελληνικό Δημόσιο.

Διαβάστε ακόμα

Η απόβαση της ΝΔ έως… Άγιον Όρος, η «στείλτε ένα υπόμνημα» κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, το πήγαινε – έλα της Πόπης, το νέο σενάριο για Alpha Bank και τα σχέδια για τις μετοχές της Aegean

Άκης Πετρετζίκης: Τι συνέβη με τα Kitchen Lab – Το λουκέτο και το νέο εγχείρημα (pics)

Société Générale: Τα ομόλογα δείχνουν επενδυτική βαθμίδα μέχρι το τέλος του έτους

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ