Επιχειρήσεις

MIG: Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΔΣ ο Παναγιώτης Θρουβάλας

  • newsroom


Το ΔΣ εξέλεξε ως νέο Πρόεδρο –Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Πέτρο Κατσούλα

Την παραίτηση του Παναγιώτη Θρουβάλα από τη θέση του προέδρου – εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, ανακοίνωσε η Marfin Investment Group.

Στη θέση του εξελέγη ο κ. Πέτρος Κατσούλας (μέχρι σήμερα ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου) ενώ ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος εξελέγη ο κ. Γεώργιος Ευστρατιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η «Marfin Investment Group Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών» («η Εταιρία») ανακοινώνει, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία,τα ακόλουθα:

Α) Ο κ. Παναγιώτης Θρουβάλας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου -Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ως νέο Πρόεδρο –Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Πέτρο Κατσούλα (μέχρι σήμερα Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου) και ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας τον κ. Γεώργιο Ευστρατιάδη.

Β) Ο κ. Στέφανος Καψάσκης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, εξελέγη ως νέο Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Πέτρου Κατσούλα.

Διαβάστε ακόμη

Brown Ηοtels: Στην «ομπρέλα» των Ισραηλινών 4 ακόμη ξενοδοχεία στην Αθήνα

Toν Σεπτέμβριο «κλείνει» και η επένδυση στην Αφάντου

Βitcoin: Αυτά είναι τα 3 μεγάλα του ελαττώματα – Τι εναλλακτικές προτείνει καθηγητής του Κορνέλ