Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Play Συστήματα [Playsystems Integrator PTC] είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την οριστικοποίηση της συμφωνίας συνεργασίας με την αμερικανική εταιρεία ασφάλειας διαδικτύου, Malware Bytes Inc.  

Με βάση την συγκεκριμένη συμφωνία, η Playsystems θα συμπεριλάβει το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών ασφαλείας διαδικτύου της Malware Bytes στο χαρτοφυλάκιο της, τα οποία απευθύνονται σε εταιρείες και οργανισμούς, ενώ παράλληλα έχει και την ευθύνη της διαχείρισης και ανάπτυξης του δικτύου των συνεργατών της Malware Bytes (MSP’s) τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Με την προσθήκη των υπηρεσιών της MalwareBytes, η Playsystems συμπληρώνει μια ολόκληρη σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες Cyber Security τα οποία αποτελούν στοιχεία (Elements) του ανοιχτού πρωτοκόλλου ασφαλείας DefenceOS™ και δίνουν την δυνατότητα σε οποιαδήποτε επιχείρηση και οργανισμό να θωρακίσει τα συστήματα του, σε πολλαπλά επίπεδα έναντι των σύγχρονων συνεχώς αυξανόμενων απειλών του διαδικτύου και του γενικότερου ψηφιακού περιβάλλοντος. Η προστασία τελικού σημείου (EP), όπως και η Cloud πλατφόρμα διαχείρισης ασφαλείας τελικού σημείου Nebula της Malware Bytes, αποτελεί αυτή τη στιγμή την αιχμή του δόρατος για οποιαδήποτε επιχείρηση ενδιαφέρεται να θωρακίσει εύκολα, γρήγορα και με εξαιρετικό λόγο ποιότητας / τιμής υπηρεσία, τις υποδομές πληροφοριακών συστημάτων της. Κάνοντας χρήση τεχνολογίας EDP και EDR και με δυνατότητες επαναφοράς και ίασης σε μερικά λεπτά από την πιθανή μόλυνση, είναι η απόλυτη επιλογή για ΙΤ Managers και Administrators καθώς και για οργανισμούς με διαχείριση κρίσιμων δεδομένων. Η λύση για ελεγχόμενη προστασία τελικού σημείου (Managed Endpoint Security) της Malware Bytes ψηφίστηκε μόλις πριν μερικές μέρες ως η κορυφαία πρόταση ανάμεσα στα διαθέσιμα λογισμικά ασφαλείας από τους χρήστες και επιθεωρητές του G2 Software Review,  https://www.g2.com/products/malwarebytes-for-business/reviews  παραγκωνίζοντας όλα τα υπόλοιπα επώνυμα λογισμικά  και προτεινόμενες λύσεις του ανταγωνισμού.

Από το ξεκίνημα της εταιρείας Malware Bytes το 2006, το λογισμικό που παράγει πρωταγωνιστεί στις υπηρεσίες ασφαλείας διαδικτύου κατά ιών, malware, ransomware. Πριν από λίγες μόνο μέρες, την 20η Σεπτεμβρίου του 2022, η Malware Bytes ολοκλήρωσε διαδικασία χρηματοδότησης από ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια αντλώντας επιπλέον 100 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη:

Deutsche Bank: Ανεβάζει τον πήχη για τις ελληνικές τράπεζες – Ποια είναι η κορυφαία επιλογή (γραφήματα)

Gazprom: Ξεκινά εκ νέου τις εξαγωγές αερίου μέσω της Αυστρίας

Στο «σφυρί» βίλες – οικόπεδα και με χαμηλές τιμές εκκίνησης