Επιχειρήσεις

REDS: Υπογραφή δύο νέων συμφωνιών εμπορικών μισθώσεων στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park

  • newsroom


Θυγατρική της REDS του Ομίλου Ελλάκτωρ συμφώνησε τη μίσθωση υπαίθριου χώρου περίπου 720 τ.μ., και τη δημιουργία Φυτωρίου ενώ προχώρησε και σε συμφωνία με το εμπορικό σήμα «e- ORO.gr»

Στην υπογραφή δύο νέων συμφωνιών εμπορικής μίσθωσης ακινήτων στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα προχώρησε η ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε., 100% θυγατρική της REDS του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή δυναμική του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου στην Ελλάδα, ακόμα και υπό τις παρούσες ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει στην αγορά η πανδημία του Covid-19.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία συμφώνησε τη μίσθωση υπαίθριου χώρου, συνολικής  επιφάνειας περίπου 720 τ.μ., και τη δημιουργία Φυτωρίου, για τη λιανική πώληση φυτών, ειδών φυτωρίου και κηπουρικής υπό το εμπορικό σήμα «ALL4GARDEN».

Παράλληλα, προχώρησε σε συμφωνία με το εμπορικό σήμα «e- ORO.gr», για τη δημιουργία Εμπορικού Καταστήματος λιανικής πώλησης κοσμημάτων, ρολογιών και συναφών αξεσουάρ καθώς και παροχής υπηρεσιών επισκευής ρολογιών.

Στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park, μετά και τις πρόσφατες αποφάσεις αναστολής του λιανεμπορίου, παραμένουν σε λειτουργία τα καταστήματα της υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και του Φαρμακείου.

Σημειώνεται ότι η ασφάλεια του προσωπικού αλλά και των επισκεπτών  του Εμπορικού Πάρκου αποτελεί προτεραιότητα του ομίλου ο οποίος λαμβάνει διαρκώς πρόσθετα μέτρα για την προστασία και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε ακόμη:

«Γέφυρα ΙΙ»: Τον Απρίλιο οι αιτήσεις – Αρχές Μαΐου η κρατική επιδότηση

Vodafone: IPO της Vantage Towers στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης έως τα τέλη Μαρτίου

Γιατί όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι αλλάζουν… επάγγελμα εν μέσω πανδημίας

Απόρρητο Απόρρητο