Η αναγνώριση του Sani Resort ως ηγέτη στο χώρο του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω των δύο αυτών βραβείων επιβεβαιώνουν τη δέσμευση του resort για μια εμπειρία φιλοξενίας κορυφαίου επιπέδου. Με πέντε πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων, απαράμιλλες εγκαταστάσεις, βραβευμένους χώρους και προγράμματα απασχόλησης για νήπια και παιδιά, αθλητικές ακαδημίες σε συνεργασία με φημισμένους αθλητές και ομάδες, περισσότερες από 40 επιλογές για φαγητό και ποτό, εξαιρετική πολιτιστική ατζέντα και ιδιωτική μαρίνα, το Sani Resort αποτελεί σημείο αναφοράς στον τουριστικό χάρτη της Μεσογείου και της Ευρώπης.

Η δέσμευσή μας στην τελειότητα

O κος Αντώνης Αβδελάς, Chief Sales & Marketing Officer του Sani Resort δήλωσε για τη διπλή βράβευση:   

«Τα βραβεία αυτά, από τον πλέον διακεκριμένο φορέα τουρισμού, αποτελούν την αναγνώριση της δέσμευσης μας να προσφέρουμε διακοπές απαράμιλλης πολυτέλειας και αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες μας, έχοντας ταυτόχρονα θετική επίδραση  σε κοινωνικό και  περιβαλλοντικό επίπεδο πέρα από τα όρια της επιχείρησής μας.

Μαζί με τους ανθρώπους μας, την κινητήριο δύναμη μας, περιμένουμε με προσμονή την επόμενη σεζόν για να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας, με τον μοναδικό τρόπο του Sani.

Εκ μέρους του Sani Resort, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι έκαναν αυτά τα βραβεία πραγματικότητα».

Παράλληλά, έχοντας πρόσφατα βραβευτεί με το παγκόσμιο βραβείο ‘Low-Carbon Ecological Scenic Spot΄στα βραβεία  Sustainable Cities and Human Settlements Awards 2021, που χαίρουν την αναγνώριση των Ηνωμένων Εθνών, το Sani Resort, κατατάσσεται στα καλύτερα αειφόρα resorts στον κόσμο.

Το Sani Resort δεσμεύεται να συμβάλει στην επιβράδυνση της κλιματικής αλλαγής, με στόχο τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, την αύξηση της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την εξισορρόπηση των υπολειπόμενων εκπομπών μέσα από το πρόγραμμα Zero Carbon Footprint project.  Το 2020, το Sani Resort έγινε με επιτυχία το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα στην Ελλάδα, καθώς ισορρόπησε τις συνολικές εκπομπές του στο μηδέν μέσω αντιστάθμισης, ενώ από το 2019 χρησιμοποιεί ήδη 100% ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές εγγυημένης προέλευσης.

Εδώ και μισό αιώνα, o σεβασμός προς τη φύση έχει κάνει το Sani Resort τον απόλυτα αειφόρο προορισμό. Η δέσμευσή του Sani προς την αλλαγή,  αποδεικνύεται άλλωστε και από τη συνεχή αναγνώριση και τα επιτεύγματά του. Το Sani είναι, επίσης μέλος του United Nations Global Compact.

Τα νέα του Sani για το 2022

To Μάιο του 2022 αναμένεται η ολοκλήρωση της επέκτασης του ξενοδοχείου Porto Sani, ένα από τα πέντε 5* ξενοδοχεία του πολυβραβευμένου Sani Resort, μια επένδυση αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εντυπωσιακή ανακαίνιση περιλαμβάνει την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου και προσκαλεί τους επισκέπτες να βιώσουν την εμπειρία του νέου concept που έχει ως στόχο να προσφέρει τις πιο ξέγνοιαστες, πολυτελείς οικογενειακές διακοπές.

Η επέκταση του ξενοδοχείου θα ολοκληρωθεί με τη διάθεση 2 νέων εστιατορίων, εκτενείς κοινόχρηστους χώρους, νέες πισίνες και 148 πολυτελείς σουίτες, όλα σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των μικρών παιδιών αλλά και όλης της οικογένειας.

Επιπλέον, η επέκταση των Kids Club και Creche, θα προσφέρει ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στις νέες εσωτερικές και εξωτερικές τους εγκαταστάσεις.

Οι διαδοχικές βραβεύσεις του Sani Resort στα World Travel Awards  στη διάρκεια των χρόνων καταδεικνύουν πέρα από την υπεροχή του, την αφοσίωση των ανθρώπων του, οι οποίοι έχουν συντελέσει στην επιτυχία του και έχουν κάνει τα δύο αυτά βραβεία πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Μικρότερη η δόμηση για τo 5άστερο Cape Tholos στο Λασίθι αξίας €126 εκατ.

Εθνική Τράπεζα: Ολοκληρώνει τη συναλλαγή ορόσημο «Frontier»

Τα γκάλοπ βαράνε… πράσινο, το Ιασώ κοιτάει επενδυτές, το ΤΧΣ να πουλήσει λίγο τράπεζες και στα κανάλια αρχίζει το ματς