Με πρωταρχικό γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή και την πιο ποιοτική εξυπηρέτηση του, το Skroutz, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα, εντάσσει στις υπάρχουσες υπηρεσίες του, τη δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις. Δημιουργώντας μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία, ο καταναλωτής μπορεί πλέον να επιλέξει τη δυνατότητα πληρωμής σε έως και 3 μηνιαίες άτοκες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας Visa ή Mastercard, για παραγγελίες άνω των 60 €, σε αγορές μέσω Skroutz.

Μελετώντας καθημερινά τις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών, το Skroutz, φέρνει τη νέα εποχή στις ηλεκτρονικές αγορές, εντάσσοντας νέες υπηρεσίες, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό virtual αγοραστικό περιβάλλον.

Ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει και να προσθέσει στο ίδιο καλάθι, μια τεράστια γκάμα διαφορετικών προϊόντων, ενώ πλέον μπορεί να επιλέξει και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Συγκεκριμένα, μόνο για αγορές μέσω Skroutz, ο καταναλωτής έχει την επιλογή να εξοφλήσει την παραγγελία του σε δόσεις.

Ακολουθώντας απλά βήματα, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει «Πληρωμή με κάρτα», να καταχωρήσει τα στοιχεία της πιστωτικής του ή να διαλέξει από τη λίστα καρτών του, αν την έχει ήδη αποθηκεύσει σε προηγούμενη αγορά, να πατήσει πάνω στο πεδίο «Άτοκες δόσεις (μόνο με πιστωτική κάρτα)» να επιλέξει των αριθμό των δόσεων που επιθυμεί και τέλος να προχωρήσει σε πληρωμή της παραγγελίας του.

Συμβαδίζοντας με τις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας, το Skroutz στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή σε κάθε στάδιο των αγορών του.

Ο καταναλωτής μπορεί πλέον με το πάτημα ενός κουμπιού, να ανακαλύψει και να επιλέξει τα αγαπημένα του προϊόντα, δημιουργώντας το δικό του καλάθι αγορών, πάντα με ασφάλεια, με ευέλικτους τρόπους πληρωμής, δωρεάν επιστροφές, εγγύηση επιστροφής χρημάτων, άμεση εξυπηρέτηση πριν και μετά την παραλαβή της παραγγελίας, αλλά και απεριόριστές επιλογές με εκατομμύρια προϊόντα από χιλιάδες καταστήματα.

Διαβάστε ακόμα: 

Το restart που μπορεί να «αλλάξει» την αγορά λευκών συσκευών

iPhone: Με αυτή τη λειτουργία θα είστε ήσυχοι όταν… πεθάνετε

ΟΑΕΔ: Μηνιαίο επίδομα 200 ευρώ για έναν χρόνο – Ποιους αφορά