Με τη διάκριση «Excellence Infrastructure Solutions Sales» για το 2020 βραβεύτηκε η Space Hellas στην ετήσια εκδήλωση «Dell Technologies Partner Awards», που διοργάνωσε ψηφιακά η εταιρεία στις 13 Μαΐου 2020 για να τιμήσει και να αναγνωρίσει τις προσπάθειες των συνεργατών της στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία:

Το βραβείο «Excellence Infrastructure Solutions Sales» αποτελεί την αναγνώριση του καλύτερου συνεργάτη στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα των λύσεων υποδομής.

Επιβραβεύει τη Space Hellas για την αφοσίωση και τα αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασαν, καθώς και για την τεχνογνωσία, την κατάρτιση, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε, ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες του ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών της με τις λύσεις Dell Technologies.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γιάννης Αναστασάκος, Γενικός Διευθυντής Sales & System Integration, ο οποίος δήλωσε: «Η χρονιά που πέρασε ήταν λόγω της πανδημίας για όλους μας πρωτόγνωρη, ταυτόχρονα όμως ενδιαφέρουσα και γεμάτη νέες προκλήσεις. Χρειάστηκε να ανταποκριθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις νέες ανάγκες των πελατών μας. Όμως, μέσα από τις δυσκολίες μπορέσαμε και ανακαλύψαμε νέες δεξιότητες και δυνατότητες που ενδεχομένως αγνοούσαμε.

Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή ήταν οι συνεργάτες μας στην Dell Technologies, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την εξαίρετη συνεργασία. Η βράβευση αυτή αποτελεί για όλους εμάς πηγή έμπνευσης, ώστε να συνεχίσουμε δυνατά την προσπάθειά μας για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

H Space Hellas είναι Dell Technologies Titanium Partner, η μακροχρόνια συνεργασία των δύο εταιρειών έχει να παρουσιάσει πολλά και σημαντικά έργα και μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης στον χώρο του Hybrid IT, τις τεχνολογίες του Cloud, τις νέες αρχιτεκτονικές, τα Unstructured Data και την Τεχνητή Νοημοσύνη. Το βραβείο ανανεώνει τη μεταξύ τους δέσμευση για τους στόχους που μπορούν να επιτύχουν από κοινού, ώστε να παραμείνουν πρώτη επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Διαβάστε ακόμη

Επιδότηση παγίων δαπανών: Ανοίγει κι άλλο η «ομπρέλα» – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Στο επόμενο στάδιο οι διαδικασίες για την αξιοποίηση των «ιερών» φιλέτων στη Βουλιαγμένη

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Περιμένουν πράσινο φως από το Μαξίμου για να τρέξει ο νέος διαγωνισμός