Η Intrum επενδύοντας σταθερά σε ένα εργασιακό περιβάλλον που θέτει σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων της, απέσπασε τρία βραβεία στα φετινά Health & Safety Awards.

Πιο συγκεκριμένα, η Intrum διακρίθηκε με βραβείο:

• Silver στην κατηγορία «Health & Safety Project» με το έργο «Η σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία» για τη συνολική ανανέωση του εργασιακού περιβάλλοντος, την πλήρη αναδιαμόρφωση των εργασιακών χώρων και την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων και εφαρμογών με στόχο τη βελτιστοποίηση της εργασιακής καθημερινότητας.

• Silver στην κατηγορία «Seize the Opportunity» για την υποψηφιότητα «Η κρίση του κορονοϊού ως ευκαιρία για μία νέα προσέγγιση υγείας, ασφάλειας & ευημερίας των εργαζομένων» για το φιλόδοξο πρόγραμμα ολοκληρωμένης προσέγγισης well-being στην εργασία, καθώς και το νέο και υβριδικό μοντέλο εργασίας που η εταιρία σχεδίασε και εφάρμοσε.

• Bronze στην κατηγορία «Υγιής & Ευχάριστος Εργασιακός Χώρος / Healthy & Wellbeing Space» για την πρωτοβουλία «Αλληλοεπιδρούμε – Συνεργαζόμαστε – Επικοινωνούμε – Χαλαρώνουμε» που εστιάζει στην ολιστική αντιμετώπιση της ανθρώπινης ευεξίας, τη σωματική, την πνευματική και τη συναισθηματική στον εργασιακό χώρο.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα τρία βραβεία της Intrum στα Health & Safety Awards, καθώς αναδεικνύεται η αξία της κουλτούρας και της έμπρακτης δέσμευσής μας στην ολιστική προσέγγιση της Υγείας και της Ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον. Μέσα από τη συνολική αναδιαμόρφωση των χώρων μας, την υιοθέτηση τεχνολογικών εργαλείων και την εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών και ενός ευέλικτου μοντέλου εργασίας, βελτιώνουμε την εργασιακή καθημερινότητα των ανθρώπων μας, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στην ασφάλεια, αλλά και τη σωματική, ψυχική και συναισθηματική ευεξία», δήλωσε σχετικά η Μαρία Φατζικμανώλη, General Manager, HR, Brand & Communications, Intrum.

Τα Health & Safety Awards διοργανώθηκαν για 10η χρονιά από την Boussias Events, υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας με στόχο να αναδειχθούν οι εταιρίες που δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς χώρους εργασίας, αναπτύσσουν κουλτούρα προληπτικής υγείας και ασφάλειας για εργοδότες και εργαζομένους και αποτελούν παράδειγμα για τις βέλτιστες πρακτικές τους.

Διαβάστε ακόμη 

Ο ανασχηματισμός «Κέντρο ή κόμμα», ο Στέφανος… νέος αρχηγός της Κεντροαριστεράς (αλλά για δυο ώρες) και ο αποκαμωμένος Νίκος Α.

Ρεύμα: «Πάρτι» με τα call center στην αγορά ηλεκτρισμού

Αστέρας Βουλιαγμένης: Nέα εταιρεία από την Apollo Investment – Ο σκοπός

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ