Επιχειρήσεις

Uni Systems: Η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που αποκτά το Analytics on Microsoft Azure Advanced Specialization

  • newsroom


Πρόκειται για μια από τις ελάχιστες εταιρείες σε ευρωπαϊκό επίπεδο με το αντίστοιχο επίπεδο πιστοποίησης

Την απόκτηση του Analytics on Microsoft Azure Advanced Specialization ανακοινώνει η Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest.

Πρόκειται για πιστοποίηση η οποία επικυρώνει τη σημαντική γνώση, την εκτεταμένη εμπειρία και την επιτυχή πορεία της εταιρείας στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη υπηρεσιών Azure Cloud Analytics.

Η UniSystems γίνεται η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, και μια από τις ελάχιστες σε ευρωπαϊκό επίπεδο με το αντίστοιχο επίπεδο πιστοποίησης.

Οι υψηλές απαιτήσεις της επίσημης διαδικασίας πιστοποίησης που εκπληρώθηκαν επιτυχώς
περιλαμβάνουν την ύπαρξη ολοκληρωμένου τεχνικού χαρτοφυλακίου, υλοποιήσεων Cloud Analytics σε συγκεκριμένο αριθμό πελατών με αντίστοιχες αποδόσεις εσόδων και απευθύνονται στους συνεργάτες της Microsoft που διαθέτουν Gold Cloud Platform Competency. Με την επίτευξη του εν λόγω πιστοποιητικού η θέση της Uni Systems ενισχύεται περαιτέρω μεταξύ των επίλεκτων συνεργατών της Microsoft.

Ο Θεόδωρος Πούλιας, Enterprise Solutions Business Unit Director της Uni Systems, δήλωσε: «Η συνεπής επένδυσή μας τα τελευταία χρόνια στον τομέα του Cloud Analytics συνεχίζει να αποδίδει καρπούς και μας επιτρέπει να ενισχύουμε το τεχνολογικό και εμπορικό χαρτοφυλάκιό μας επεκτείνοντας τις δυνατότητές μας, να δημιουργούμε ισχυρότερους δεσμούς με τους πελάτες μας, και να κερδίζουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πιστοποίηση, η οποία εξυπηρετεί τους στρατηγικούς μας στόχους που περιλαμβάνουν εστίαση στους κλάδους των Data Analytics και Cloud, εξαιρετικά βασικούς πυλώνες της ψηφιακής εποχής, και ενίσχυση της συνεργασίας με διακεκριμένους εταίρους όπως είναι η Microsoft.»

Ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Commercial Partners Director της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που η Uni Systems αποτελεί έναν από τους λίγους συνεργάτες μας σε όλη την Ευρώπη που βρίσκονται σε αυτή τη θέση και προσβλέπουμε σε πολλούς ακόμη πελάτες στον τομέα των Data Analytics και Business Intelligence. Με την απόκτηση του Analytics on Microsoft Azure Advanced Specialization, η Uni Systems θα ενισχύσει την προσπάθεια των πελατών της να αξιοποιήσουν όλο το εύρος των δεδομένων τους προκειμένου να δημιουργήσουν ασφαλείς λύσεις που θα μετασχηματίσουν την ανάλυση των δεδομένων τους σε επιχειρησιακή κλίμακα».

Διαβάστε ακόμα:

«Στο ζύγι» των θεσμών ο προϋπολογισμός και τα νέα μέτρα στήριξης

Στην Ελλάδα η Starlink του Έλον Μασκ: Ξεκινά έως το τέλος του μήνα

Morgan Stanley: «Ελκυστική» η αγορά ακινήτων της Κίνας παρά την κρίση που προκαλεί η Evergrande