Ο αμερικανικός αεροπορικός κολοσσός United Airlines ανακοίνωσε χθες ότι, στην προσπάθειά του να επεκτείνει παγκοσμίως το δίκτυό του, πρόσθεσε στα δρομολόγιά του για πρώτη φορά καθημερινές πτήσεις που θα συνδέουν από την 1η Ιουλίου την Ουάσιγκτον με την Αθήνα.

Η ελληνική πρωτεύουσα προστέθηκε στα δρομολόγια της εταιρίας καθώς οι ΗΠΑ συγκαταλέγονται στις χώρες εκείνες που η Ελλάδα θα δέχεται πολίτες που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

 Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές και θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τις 3 Οκτωβρίου τουλάχιστον. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 787-8 Dreamliner, όπως ανακοίνωσε η εταιρία. «Όσο οι χώρες αρχίσουν την διαδικασία ανοίγματος των συνόρων τους, oι Αμερικανοί ταξιδιώτες δείχνουν αισιόδοξοι για την ευκαιρία να κάνουν μια πολυαναμενόμενη απόδραση σε νέους διεθνείς προορισμούς», δήλωσε ο Πάτρικ Κουέιλ, αντιπρόεδρος του διεθνούς δικτύου της United.

Η United Airlines ανακοίνωσε, ακόμη, πτήσεις από το Νιου Τζέρσεϊ προς το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και από το Σικάγο στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, αλλά και από την Ουάσιγκτον στην Γκάνα.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να ανεβάσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους σε μία εφαρμογή της εταιρίας. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως στα αεροδρόμια της περιοχής της Ουάσιγκτον περιμένουν μεν μία αύξηση στην κίνηση, ωστόσο εξακολουθούν να αναμένουν μια αργή επιστροφή στη κίνηση των επιβατών στα επίπεδα προ της πανδημίας.

Διαβάστε ακόμα

Τα τρία νέα (αλλά παλιά) αφεντικά της Τράπεζας Πειραιώς, ο πόλεμος των «αθανάτων» για το Golden Hall και τα μετρητά του Τσιτσιπά 

Η Πάρος γίνεται «πράσινη» και εξελίσσεται σε νέο ‘’hot spot’’ για νέες επενδύσεις στον τουρισμό (pics)

«Κλείδωσαν» οι 6 δόσεις για την πληρωμή του νέου ΕΝΦΙΑ