Ναυτιλία

Δωρεές της Cosco στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

  • newsroom


Από 20.000 ευρώ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αγάπη Φροντίδα Ζωής Συλλόγου και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Tις σχέσεις της με την τοπική κοινωνία του Πειραιά ενισχύει η Cosco μέσω κοινωνικών προσφορών στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η ΣΕΠ-Cosco, αγκαλιάζοντας την αποστολή του Πανελλήνιο Σύλλογο Αγάπη Φροντίδα Ζωής Συλλόγου που εδρεύει στο Πέραμα, δώρισε 20.000 για να συμβάλει στην κάλυψη των εξόδων για την αγορά ειδικού εξοπλισμού για άτομα με αναπηρία για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PCT κ. Zhang Anming, καλωσορίζοντας, είπε ότι αυτή η χειρονομία είναι μια συμβολή στη σκληρή δουλειά του Συλλόγου και ότι η PCT θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία για να υποστηρίξει τις προσπάθειες για την παροχή ποιότητας ζωής σε άτομα με αναπηρία.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ουρανία Αθανασοπούλου, ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση της PCT για τη συμβολή της στη συνεχή προσπάθεια στήριξης των ατόμων με αναπηρία, ανακουφίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους χωρίς τον απαιτούμενο ειδικό εξοπλισμό.

Από τον Σύλλογο Αγάπη, Φροντίδα Ζωής, στη συνάντηση παρευρέθηκε η Αντιπρόεδρος κα Βασιλική Κανάκη. Από την πλευρά της PCT, συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Αναπληρωτής Διευθύνοντα Συμβούλου Cpt. Wang Jihang, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Αναστάσιος Βαμβακίδης, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης κ. Han Wei, και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κα Ιωάννα Ακρίβα.

Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Την ίδια ημέρα η ΣΕΠ δώρισε 20.000 ευρώ στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας για να συμβάλει στην κάλυψη των εξόδων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα των παιδιών κατά τη διάρκεια των σχολικών τους χρόνων (από 6 ετών έως 18 ετών.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος κ. Φίλιππος Σκαραμαγκάς, ευχαρίστησε τη διοίκηση της PCT για τη συμβολή της στη συνεχή προσπάθεια υποστήριξης με απαράμιλλη στοργή και αγάπη αληθινού γονέα, των κοριτσιών από την ηλικία των έξι έως την ηλικία των 18 ετών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Και τα δύο μέρη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «συζήτησαν με θετικό πνεύμα για τους κοινούς στόχους της προστασίας και της ανάπτυξης των παιδιών και τη συνεργασία για τη συμβολή στην εκπαίδευσή τους. Το επόμενο ραντεβού συνάντησης συμφωνήθηκε να είναι με τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου στους χώρους μας για μια ξενάγηση και συζήτηση για να δούμε μέσα από τα μάτια των παιδιών το μέλλον της κοινωνίας μας!».

Διαβάστε επίσης 

Σκρέκας: Τετραψήφιος αριθμός επανασύνδεσης ρεύματος – Οριζόντια έκπτωση 15% στο αέριο

Κικίλιας: Υπ. Οικονομίας το υπ. Τουρισμού – Η καρδιά της προσπάθειας να επανέλθει ευημερία στην ελληνική οικογένεια 

Καιρός: Νέα κακοκαιρία στην Ελλάδα – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες (vid)