Ο όμιλος Τσάκου από τις κορυφαίες δυνάμεις της διεθνούς ναυτιλίας  δίνει τεράστια βαρύτητα στη δια βίου εκπαίδευση  των ναυτικών του αφού η ναυτιλιακή βιομηχανία μετεξελίσσεται συνεχώς και με γρήγορη ταχύτητα και οι απαιτήσεις  για τους ανθρώπους της θάλασσας αυξάνουν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος ιδρυτής και επικεφαλής του ομίλου υπέγραψε χθες στα γραφεία της επιχείρησης στο Μέγαρο Μακεδονία, την επέκταση της συμφωνίας με τoν κορυφαίο παγκοσμίως όμιλο στον τομέα της ψηφιακής εκπαίδευσης  για τους ναυτικούς, το Ocean Technologies  Group  ο οποίος παρέχει  ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης  για τους ναυτικούς σε όλα τα στάδια της καριέρας τους.  Από τους δόκιμους και στη συνέχεια στην εξελικτική τους πορεία πάνω στα πλοία.

Καλύπτει όλες τις ικανότητες και δεξιότητες που απαιτούνται  για θέματα κανονισμών, τι ζητάνε οι ναυλωτές, τι ζητάνε όλοι οι παίκτες της ναυτιλίας.

Ο όμιλος  φροντίζει να εξελίσσει τους ναυτικούς του τους οποίους θεωρεί  ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης και τους παρέχει ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων ανά πάσα στιγμή.

«Είναι συνεχής η εκπαίδευση που γίνεται πάντα ψηφιακά και  on line μέσα από το σύστημα όπου και να βρίσκεται ο ναυτικός.  Στη Ακαδημία, στο πλοίο και ταξιδεύει,  είναι σπίτι του, στο ξενοδοχείο, περνάει το  σεμινάριο και παίρνει πιστοποίηση. Και όλα μπορεί να τα δει  από το κινητό του και  τον υπολογιστή του» επεσήμανε ο Απόστολος Πουλοβασίλης εκπρόσωπος της Ocean Technologies.

Ο καπετάν Παναγιώτης και η Ελισάβετ Τσάκου με τον συντάκτη του newmoney, Μηνά Τσαμόπουλο

O καπετάν Παναγιώτης Τσάκος υποδεχόμενος  τους εκπροσώπους του Ocean Technologies Group εξήρε τη σημασία της δια βίου μάθησης  στην εξέλιξη τόσο του ομίλου όσο και ολόκληρης της ναυτιλιακής τεχνολογίας.

Ο Παναγιώτης και η Ελισάβετ Τσάκου

Βασισμένος στους πρωτοπόρους παρόχους ηλεκτρονικής μάθησης Seagull Maritime και Videotel και ενισχυμένος περαιτέρω από τα εμπορικά σήματα COMPAS, Marlins, MTS και Tero Marine, ο Όμιλος Ocean Technologies έχει τις ρίζες του στη ναυτιλιακή κοινότητα, με πάνω από 100 χρόνια συλλογικής εμπειρίας στο να βοηθά τους πιο επιτυχημένους φορείς εκμετάλλευσης πλοίων να επιτυγχάνουν τα υψηλότερα πρότυπα και να προσφέρουν στον πρωταρχικό ενδιαφερόμενο του κλάδου, τον ναυτικό.

Διαβάστε ακόμη

Χρέος: Νέα μεγάλη βουτιά από το 2025 – Γιατί βλέπουν μείωση οι οίκοι αξιολόγησης

Μυτιληναίος: Ξαναγράφεται το story των ΑΠΕ- Tέλος στις επιδοτήσεις στα έργα και τις υψηλές αποδόσεις

Τα νευράκια του αρχηγού για το μαϊμού πόθεν έσχες και τα παραμύθια για το IRS, τα τελευταία γκάλοπ, ο νόμος για την ασυλία και οι πλειστηριασμοί 

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ