Στην τελετή έναρξης του 3oυ Olympic Yacht Show στο Λαύριο, παρευρέθηκε σήμερα Πέμπτη ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Η εν λόγω διοργάνωση, την οποία στηρίζει έμπρακτα το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ως χορηγός για ακόμη μια χρονιά, έχει καταστεί πλέον θεσμός, αποτελώντας μια σημαντική πλατφόρμα επικοινωνίας της ελληνικής ναυπηγικής αγοράς.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι η ανάπτυξη του yachting στην Ελλάδα σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τα τουριστικά δεδομένα της χώρας, καθόσον αποτελεί σημαντικό τμήμα του θαλάσσιου τουρισμού, ο οποίος χαρακτηρίζεται μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα μεταξύ Ελλήνων αλλά και ξένων επισκεπτών της χώρας μας.

Ο κ. Υπουργός τόνισε ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δεσμεύεται να προστατεύσει και να προωθήσει αυτόν τον ναυτικό τομέα που αποτελεί σημαντικό τμήμα της οικονομίας μας και συμβάλλει σημαντικά και ουσιαστικά στην απασχόληση και την ευημερία των πολιτών μας.

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του, συνεχάρη όλους τους συντελεστές του 3oυ Olympic Yacht Show και εξέφρασε τη βαθιά εκτίμηση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την αφοσίωση όλων των εμπλεκομένων στην ανάδειξη του ναυτικού τομέα.

Διαβάστε ακόμη

Πάουελ: Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο πληθωρισμός – Σήμα για αυξήσεις επιτοκίων

Ερντογάν: Εδωσε αύξηση στον εαυτό του – Κατά 81,63% μεγαλύτερος ο μισθός του

Nestlé: Κλείνει εργοστάσιο για βρεφικό γάλα λόγω μείωσης στις γεννήσεις στην Κίνα

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ