Ποιος είναι το αγαπημένο Airbnb του διευθύνοντος συμβούλου της… Airbnb; Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος ο Μπράιαν Τσέσκι, ο οποίος φέρεται να έχει ξεχωρίσει ένα από τα εκατομμύρια σπίτια που βρίσκονται στην πλατφόρμα της εταιρείας του. 

Ο λόγος για το Palmer House στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτών, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τον διάσημο Αμερικανό αρχιτέκτονα Φρανκ Λόιντ Ράιτ.  

«Είμαι σχεδιαστής, αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας» δηλώνει στο CNBC ο Τσέσκι. «Εάν έπρεπε να διαλέξω ένα, τότε θα διάλεγα το Palmer House του Φρανκ Λόιντ Ράιτ, ο οποίος είναι ο αγαπημένος μου αρχιτέκτονας».  

Το εν λόγω σπίτι, το οποίο κοστίζει 750 δολάρια ανά διανυκτέρευση, περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, αλλά και αρκετά επιπλέον δωμάτια για να φιλοξενήσει ακόμη έξι άτομα.  

Βρίσκεται σ’ ένα οικόπεδο δύο στρεμμάτων, απομονωμένο μέσα στο δάσος, σε απόσταση ενός μιλίου από το κάμπους του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν. Το Palmer House χτίστηκε το 1950, κατόπιν εντολής της οικογένειας Γουίλιαμ και Μαίρη Πάλμερ. 

Εντυπωσιακό είναι δε, το γεγονός ότι κανένα δωμάτιο δεν έχει γωνίες 90 μοιρών, όπως συμβαίνει στα περισσότερα οικήματα. Κι αυτό, διότι το συγκεκριμένο αποτελεί επί της ουσίας ένα ισόπλευρο τρίγωνο.  

Διαβάστε επίσης:

Τέλος στον… βενζινο-τουρισμό βάζει η Ουγγαρία – Σταματά να δίνει φθηνή βενζίνη σε Ευρωπαίους οδηγούς

Το «πλουσιότερο» ματς της χρονιάς δεν είναι ο τελικός του Champions League

Το μεγαλύτερο μπουκάλι ουίσκι στον κόσμο κοστίζει 1,4 εκατ. δολάρια – Έχει ύψος… όσο ένας άνθρωπος