Για τις 12 Σεπτεμβρίου ορίστηκε επίσημα το ραντεβού της Apple με τους λάτρεις των iPhones, με τον τεχνολογικό κολοσσό να αποστέλλει σήμερα τις επίσημες προσκλήσεις για το event που θα λάβει χώρα στα κεντρικά γραφεία της, στην Καλιφόρνια.

Στην εκδήλωση, υπό τον τίτλο «Wonderlust», αναμένεται να παρουσιαστεί το νεότερο μοντέλο του δημοφιλούς smartphone και όχι μόνο.

Πηγή: Apple

Οι αναλυτές του κλάδου υποστήριζαν εδώ και εβδομάδες ότι η πολυαναμενόμενη εκδήλωση θα γίνει περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου. Τελικά η… μπίλια «κάθισε» στην ημερομηνία της Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου.

Μια από τις βασικές διαφορές στο iPhone 15 εκτιμάται ότι θα είναι η χρήση θύρας φόρτισης τύπου USB-C, καθώς η νομοθεσία που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Ένωση από τον περασμένο Οκτώβριο απαιτεί σε όλα τα νέα μοντέλα κινητών, καμερών και τάμπλετ που πωλούνται στο έδαφος της να χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη θύρα, με χρονικό τελεσίγραφο την 28η Δεκεμβρίου 2024.

Επίσης, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, είναι πιθανό κάποιες από τις νέες συσκευές να έχουν γίνει από τιτάνιο.

Στην εκδήλωση είναι εξαιρετικά πιθανό να παρουσιαστούν και τα νέα μοντέλα των Apple Watch, μεταξύ των οποίων και η νεότερη βερσιόν του πολυτελούς Apple Watch Ultra, όπως επίσης το ανανεωμένο iPad mini.

Η όλη εκδήλωση θα μεταδοθεί όπως πάντα και live από την ιστοσελίδα της Apple.

Διαβάστε ακόμη 

UBS: Οι νέες τιμές στόχοι σε ΗΠΑ και Ευρώπη δείχνουν ότι έρχεται σημαντική πτώση

Πέντε πράγματα που μάθαμε για τον Stefanos που πάει για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Ο πιο «βρώμικος» σταθμός ηλεκτροπαραγωγής στην Ευρώπη θα απαλλαγεί από τον άνθρακα σε 7 έτη

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ