Τεχνολογία

Galaxy XCover Pro: Νέο smartphone για χρήση από επαγγελματίες

  • newsroom


Με premium σχεδιασμό, λειτουργικότητα ιδανική για επαγγελματίες και τις πανίσχυρες λύσεις των συνεργατών της Samsung, αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό στυλ και παραγωγικότητας

Η Samsung Electronics αποκάλυψε το νέο Galaxy XCover Pro, ένα smartphone που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για χρήση από επαγγελματίες. Το Galaxy XCover Pro επαναπροσδιορίζει εξ ολοκλήρου τις λύσεις smartphone για επιχειρήσεις, καθώς πρόκειται για μια ανθεκτική αλλά κομψή συσκευή, που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά τόσο σε ακραίες συνθήκες εργασίας, όσο και στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Το Galaxy XCover Pro διαθέτει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Galaxy smartphones της Samsung, μεταξύ των οποίων μια εντυπωσιακή οθόνη, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και προστασία από την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox.

Επιπλέον, η συσκευή έχει ενισχυθεί από τις μοναδικές λύσεις κινητών συσκευών, που έχουν αναπτυχθεί από συνεργάτες της Samsung, καθιστώντας εφικτή τη χρήση σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών περιστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ενσωμάτωσης της νέας λειτουργίας ασύρματου στο Microsoft Teams.

«Το Galaxy XCover Pro αποδεικνύει την αυξημένη επένδυση και δέσμευση της Samsung στην αγορά των επαγγελματικών λύσεων και προϊόντων», δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics. «Πιστεύουμε πως η αγορά επαγγελματικών κινητών συσκευών είναι ώριμη για μεταρρυθμίσεις το 2020 και σκοπεύουμε να ηγηθούμε μιας πρωτοποριακής, ανοιχτής, κινητής πλατφόρμας συνεργασίας για την επόμενη γενιά επαγγελματιών στην ψηφιακή εποχή».

«Η Microsoft και η Samsung έχουν μια μακρά ιστορία συνεργασίας που στόχο έχει να προσφέρει τον βέλτιστο συνδυασμό εξοπλισμού και λογισμικού, που θα συμβάλλουν στην επίλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές», συμπλήρωσε ο Satya Nadella, CEO της Microsoft. «Ο ισχυρός συνδυασμός των Microsoft Teams και του νέου Galaxy XCover Pro βασίζεται σε αυτή τη συνεργασία και θα προσφέρει σε όλους τους επαγγελματίες την τεχνολογία που χρειάζονται για να μπορούν να είναι παραγωγικοί και ασφαλείς στην εργασία τους».

Με το Galaxy XCover Pro, η Samsung προσφέρει μια νέα συσκευή βελτιστοποιημένη για χρήση από επαγγελματίες ενός μεγάλου εύρους βιομηχανιών, όπως το λιανεμπόριο, οι κατασκευαστικές μονάδες, ο ιατροφαρμακευτικός κλάδος και οι εταιρίες μεταφορών και logistics. Το Galaxy XCover Pro προσφέρει πολλά περισσότερα από μια συνηθισμένη επαγγελματική συσκευή, με λεπτό και ελαφρύ σώμα αποτελεί την πιο κομψή, ανθεκτική και προηγμένη συσκευή στην αγορά.

Το Galaxy XCover Pro διαθέτει πιστοποίηση IP68, για ανθεκτικότητα στο νερό μέχρι και σε 1.5 μέτρο φρέσκου νερού, ακόμα και χωρίς θήκη, προστασία από τη σκόνη, και πιστοποίηση MIL-STD 810G για αξιόπιστη προστασία σε οποιοδήποτε ακραίο περιβάλλον χρήσης. Η υποστήριξη φόρτισης pogo pin και η συμβατότητα με βάσεις φόρτισης (docks) τρίτων μερών διασφαλίζει πως το smartphone έχει την απαραίτητη ενέργεια για μια απαιτητική εργάσιμη ημέρα, με μπαταρία 4,050mAh για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Σε περίπτωση που χρειάζεται, η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί από μια δεύτερη, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη παραγωγικότητα και λειτουργικότητα της συσκευής.1

To Galaxy XCover Pro διαθέτει δύο προγραμματιζόμενα πλήκτρα για δημιουργία ειδικών λειτουργιών με ένα κλικ. Έτσι, οι πολύπλοκες εργασίες γίνονται πιο απλές, καθώς οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το scanner, να ενεργοποιήσουν το φακό ή να εκκινήσουν μια εφαρμογή CRM, εξαλείφοντας τον χρόνο περιήγησης και αναζήτησης σε εφαρμογές και μενού.2

Τέλος, έχοντας αφαιρέσει το κεντρικό κουμπί, η Samsung έχει ενισχύει την κομψότητα και απλότητα του smartphone, διατηρώντας παράλληλα την ανθεκτικότητά του. Το Galaxy XCover Pro διαθέτει μια ευκρινή, από άκρη σε άκρη (edge-to-edge) FHD+ Infinity Display 6.3”, με ενισχυμένη οθόνη αφής που λειτουργεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και στη βροχή ή το χιόνι. Για τους χρήστες που εργάζονται σε ακραίες συνθήκες, η συσκευή διαθέτει λειτουργία που επιτρέπει τη χρήση με γάντια και δυνατότητα φωνητικών εντολών για υπαγόρευση και αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο, για απλή και εύκολη επικοινωνία.3

Απόρρητο Απόρρητο