Πάνω στη λειτουργία αναζήτησης κλήσεων από άγνωστους αριθμούς εργάζεται η Google, δίνοντας έτσι λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που αφορά όλους τους χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Αυτό θα γίνεται πατώντας μονάχα το κουμπί με το όνομα «Lookup» στην έκδοση beta της εφαρμογής Google Phone, το οποίο μόλις πατηθεί εμφανίζει τα αποτελέσματα της αναζήτησης του συγκεκριμένου αριθμού.

Αν και η εφαρμογή αποτελεί προεπιλογή των κινητών Google Pixel, μπορούν να την κατεβάσουν και όσοι έχουν λογισμικό Android.

Το κουμπί «Lookup» συνοδεύεται από τις επιλογές «αποκλεισμός» και «ιστορικό».

Δεν είναι λίγες οι φορές μέσα στην ημέρα που σας καλεί κάποιος άγνωστος αριθμός και αρνείστε πεισματικά να απαντήσετε – και ορθώς πράττετε! Ωστόσο, αμέσως μετά καταλήγετε στη διαδικασία αντιγραφής-επικόλλησης στην αναζήτηση της Google προκειμένου να δείτε ποιος/α σας αναζητούσε και τι ενδεχομένως ήθελε, σύμφωνα με το theverge.

Xρήστης του X σημειώνει σε άλλη του ανάρτηση πως η Google εργάζεται σε ένα πλήκτρο που θα φέρει τις περιλήψεις mails Gemini στην Android έκδοση του Gmail.

Όπως φαίνεται, μόλις το πατάτε, θα μπορείτε να έχετε μια σούμα ενός email που έχετε λάβει και η οποία θα δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Εν αναμονή της ετυμηγορίας του SSM για τα μερίσματα – Το «ψαλίδι» στις προσδοκίες και το «αγκάθι» του αναβαλλόμενου

Καλό… Σεπτέμβρη η μείωση των αμερικανικών επιτοκίων – Τα δυσμενή στοιχεία και τα νέα προγνωστικά

Ελληνικές τράπεζες: Ισχυρά τα επιτοκιακά περιθώρια – Στο 3,23% το τελευταίο τρίμηνο του 2023

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ