Τεχνολογία

Η Samsung ανέβαλε την παρουσίαση του αναδιπλούμενου smartphone στην Κίνα

  • newsroom


Υπήρξαν αναφορές για πρόβλημα που εμφανίζει η οθόνη του Samsung Galaxy Fold που κοστίζει 2.000 δολάρια

Η Samsung αναβάλλει την παρουσίαση του αναδιπλούμενου smartphone της στην Κίνα, λίγες ημέρες μετά τις αναφορές για πρόβλημα που εμφανίζει η οθόνη της συσκευής που κοστίζει 2.000 δολάρια.

Ο νοτιοκορεατικός κολοσσός ηλεκτρονικών ειδών είχε προγραμματίσει το event της παρουσίασης στη Σαγκάη για τις 24 Απριλίου ώστε να λανσάρει το Samsung Galaxy Fold. Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι το event ακυρώθηκε, ενώ δεν είναι σαφές αν θα προγραμματιστεί για άλλη ημερομηνία ή αν θα είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο μοντέλο στην Κίνα.

Το Galaxy Fold είχε προγραμματιστεί να αρχίσει να πωλείται στις 26 Απριλίου σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ

Η οθόνη του μπορεί να διπλώνει στα δύο και να ανοίγει ξανά για να προσφέρει στους χρήστες μια μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι που εξέτασαν το προϊόν τις τελευταίες εβδομάδες ανέφεραν προβλήματα. Μερικοί από αυτούς αφαίρεσαν μια προστατευτική ταινία που κάλυπτε την οθόνη, κάτι που φαίνεται να δημιούργησε προβλήματα στην οθόνη. Δημοσιογράφος του CNBC, Todd Haselton, δεν αφαίρεσε την ταινία κατά τη διάρκεια της εξέτασης και η οθόνη κατέληξε να τρεμοπαίζει και απενεργοποιήθηκε σχεδόν αμέσως.

Σε ανακοίνωσή της η Samsung συνιστά στους χρήστες να μην αφαιρούν την προστατευτική μεμβράνη και είπε ότι εξετάζει το θέμα.

Απόρρητο Απόρρητο