Στην Αθήνα του 2047, σε ένα γνώριμο αλλά μάλλον δυστοπικό περιβάλλον, θα ταξιδέψουν όσοι θελήσουν να γνωρίσουν το «Phobos Subhuman», το videogame που ανέπτυξε η ομάδα Underdog Virtual και ετοιμάζεται να βγει στην αγορά.

Το «Phobos Subhuman» αποτελεί το πρώτο μέρος του νέου videogame και σύμφωνα με την ομάδα που το αναπτύσσει η πλοκή του βασίζεται στα σημερινά κοινωνικοπολιτικά δεδομένα, σε συνδυσμό με αδιαμφισβήτητα αρχαία αστρονομικά στοιχεία.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης αποστολής στον πλανήτη Άρη, μια ομάδα αστροναυτών επισκέπτεται τον Φόβο, τον μεγαλύτερο από τους δύο δορυφόρους του Κόκκινου Πλανήτη, όπου εξαφανίζεται υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Μετά από 20 χρόνια, η κόρη ενός από εκείνους τους αστροναύτες ξεκινά μια μεγάλη αναζήτηση, προκειμένου να λύσει το μυστήριο.

Στο παιχνίδι γίνονται αναφορές στο παρελθόν της ανθρωπότητας, συνδέοντας την αρχαία Σουμερία με το μέλλον και την εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το ελληνικό videogame θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μέσα στον Οκτώβριο, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει το δωρεάν demo στο Steam.

Διαβάστε ακόμη

Κομισιόν – Ενεργειακή κρίση: Αυτά είναι τα μέτρα που θα στηρίξουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Έκρηξη των ναύλων για τα LNG carriers – Πρωταγωνιστές οι Έλληνες εφοπλιστές και σε αυτή την κατηγορία

Γιατί η ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη αξιοποιείται ως «χρυσή ευκαιρία» από τον Πούτιν