Το πιο πρόσφατο ρολόι της TAG Heuer σε συνεργασία με την Porsche κυκλοφόρησε με τη μορφή Connected Caliber E4.

Η Porsche λέει ότι το ρολόι είναι εμπνευσμένο από την Taycan.

Με έμπνευση από την Taycan και έχει κάσα 45 mm που τονίζεται με μπλε λεπτομέρειες όπως στην ηλεκτρική Porsche.

Το υλικό της είναι κατασκευασμένο από μαύρο τιτάνιο, το οποίο δέχθηκε αμμοβολή και διαθέτει μαύρη κεραμική στιλβωμένη στεφάνη, ενώ πάνω της έχει κλίμακα από 0-400 χλμ.

Αν και μοιάζει με ένα παραδοσιακό ρολόι σε αυτές τις φωτογραφίες, το TAG Heuer Connected Caliber E4, είναι smartwatch που χρησιμοποιεί λειτουργικό Wear OS της Google.

Διαθέτει πλήθος εφαρμογών αθλητισμού και ευεξίας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να μοιάζει με παραδοσιακό χρονογράφο.

Οι ιδιοκτήτες επιλεγμένων μοντέλων Porsche Panamera, 911, Cayenne, 718, Macan και Taycan θα μπορούν να συνδέσουν το ρολόι τους με το αυτοκίνητό τους και να βλέπουν πληροφορίες που εμφανίζονται στην πρόσοψη του ρολογιού.

Μία από αυτές δείχνει πόση ενέργεια έχει απομείνει στην μπαταρία των συμβατών ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων της Porsche. Μία άλλη υπολογίζει την αυτονομία, ενώ μία τρίτη λειτουργεί ως συντόμευση για την εφαρμογή Wear OS My Porsche, που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τη θέρμανση και τον κλιματισμό του οχήματός τους.

«Τόσο για την TAG Heuer όσο και για την Porsche, η συγκίνηση της οδήγησης είναι μέρος της κληρονομιάς μας και αυτό το ρολόι γιορτάζει το ατρόμητο πνεύμα και των δύο εταιριών καθώς και αναδεικνύει τη βιώσιμη καινοτομία της Taycan», περιέγραψε ο διευθύνων σύμβουλος της TAG Heuer, Frederic Arnault.

Η TAG Heuer δεν έχει ανακοινώσει τις τιμές αλλά ούτε και τον τύπο της μπαταρίας, την αυτονομία ή άλλα στοιχεία του ρολογιού.

Διαβάστε ακόμη 

Ελληνικό: Πρόσκληση σε εργολάβους για το εμπορικό κέντρο της Βουλιαγμένης, ύψους 350 εκατ.   

TUI: Ελλάδα και Μαγιόρκα «πρωταθλήτριες» το φετινό φθινόπωρο  

Ο τύπος με τα χαϊμαλιά, η νέα εξαγορά της Google στην Ελλάδα, οι εκπλήξεις της Reds και οι νέες μάχες των εργολάβων