Τους 150 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει φτάσει η εφαρμογή TikTok, όταν το 2020 είχε δηλώσει 100 εκατομμύρια χρήστες.

Η κινεζικής ιδιοκτησίας εφαρμογή επιβεβαίωσε τον αριθμό πριν από την κατάθεση του Διευθύνοντος Συμβούλου της TikTok, Σου Ζι Τσου, που ορίστηκε για την Πέμπτη ενώπιον της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Την Παρασκευή, έξι ακόμη γερουσιαστές των ΗΠΑ υποστήριξαν δικομματική νομοθεσία για να δοθούν στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν νέες εξουσίες για την απαγόρευση του TikTok για λόγους εθνικής ασφάλειας. Την περασμένη εβδομάδα, η TikTok είπε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν ζήτησε από τους Κινέζους ιδιοκτήτες να εκχωρήσουν το μερίδιό τους στην εφαρμογή, διαφορετικά μπορεί να επέλθει απαγόρευση της εφαρμογής στις ΗΠΑ.

Η εφαρμογή αντιμετωπίζει αυξανόμενη πίεση στην Ουάσιγκτον, στην οποία περιλαμβάνονται εκκλήσεις για απαγόρευση της εφαρμογής από πολλούς στο Κογκρέσο οι οποίοι φοβούνται ότι τα δεδομένα χρηστών στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να πέσουν στα χέρια της κυβέρνησης της Κίνας.

Η TikTok είπε τον Σεπτέμβριο του 2021 ότι παγκοσμίως είχε περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο μηνιαίους χρήστες.

 

Διαβάστε ακόμα

Το Μαξίμου σταματάει (για λίγο) τα γκάλοπ, το ΠΑΣΟΚ μετράει τη στρατηγική του, η έξωση του Καμπουρίδη, ο Γουάτσα και ο… Μίλκο

Dr Truth: Αυτή είναι η “Ανδρόπαυση” – Η χαμηλή τεστοστερόνη, η αιώνια λίμπιντο και το ανίκητο DNA

Πώς προχωρά το project για την πλωτή mega – μαρίνα με κατοικίες στη νότια Κέρκυρα (pics)