Η Apple ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα πουλάει τη συσκευή της Vision Pro σε εννέα νέες χώρες, με προπαραγγελίες για την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη να ξεκινούν στις 14 Ιουνίου και να είναι διαθέσιμες για παραλαβή στις 28 Ιουνίου. Οι πελάτες στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να προπαραγγείλουν το Vision Pro από τις 28 Ιουνίου και να λάβουν τις συσκευές από τις 12 Ιουλίου. Το Apple Vision Pro θα ξεκινά από 3.499 δολάρια και η χωρητικότητα αποθήκευσής του βγαίνει στα 256 GB, τα 512 GB και το 1 TB.

«Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερους ανθρώπους να βλέπουν το αδύνατο να γίνεται δυνατό, είτε με το να δουλεύουν και να συνεργάζονται με έναν λευκό καμβά για εφαρμογές, να αναβιώνουν πολύτιμες αναμνήσεις σε τρεις διαστάσεις, να παρακολουθούν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε έναν μοναδικό προσωπικό κινηματογράφο, ή να απολαμβάνουν ολοκαίνουργιες εμπειρίες που αψηφούν τη φαντασία», δήλωσε ο Τιμ Κουκ, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple. Το Vision Pro τροφοδοτείται από το VisionOS. Με το πιο σύγχρονο VisionOS 2, να είναι διαθέσιμο ως δωρεάν ενημέρωση λογισμικού αυτό το φθινόπωρο, όλοι οι χρήστες του Apple Vision Pro θα αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες.

Η ενημερωμένη έκδοση του VisionOS 2 φέρνει βελτιωμένες δυνατότητες και διευρυμένη υποστήριξη εφαρμογών για χρήστες Apple Vision Pro. Μέσα σε αυτές περιλαμβάνεται ένας τρόπος μετατροπής φωτογραφιών σε 3D, η δυνατότητα προβολής σημαντικών πληροφοριών με μια ματιά και πολλά ακόμα.

Το App Store διαθέτει πλέον περισσότερες από 2.000 εφαρμογές σχεδιασμένες για το Apple Vision Prο και πάνω από 1,5 εκατομμύρια συμβατές εφαρμογές iOS και iPadOS.

Διαβάστε ακόμη

Κομισιόν: Η άνοδος των ευρωσκεπτικιστών περιπλέκει την υποψηφιότητα φον ντερ Λάιεν

Σε ποιες περιοχές υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη 11/6

Volvo: Γιατί ανακαλεί όλα τα πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα EX30

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ