Το πρώτο διεθνές σήμα ξενοδοχειακής αλυσίδας στην Σκιάθο ανακοίνωσε η BriQ Properties.

Όπως είχε αναφέρει το newmoney.gr (Mε την υπογραφή της Radisson το νέο ξενοδοχείο της Briq Properties στην Σκιάθο) η BriQ Properties ανακοίνωσε  τη συμφωνία της με την RADISSON Hotel Group για την αξιοποίηση σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, η οποία θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα της Hotel Brain.

Το Radisson Resort Plaza Skiathos, που βρίσκεται στην περιοχή Καναπίτσα της Σκιάθου, σχεδιάζεται για να λειτουργήσει κατά τη θερινή σεζόν του 2022, διαθέτει 84 δωμάτια που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, εστιατόριο, bar, πισίνα και βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα, σε ένα από τα πλέον προνομιακά σημεία των Σποράδων.

Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό για τη ριζική ανακαίνιση του πρώην Plaza Hotel και την αναβάθμισή του σε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο 4 αστέρων με την επωνυμία Radisson Resort Plaza Skiathos, ανέλαβε το βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο buerger katsota architects με έδρα στην Αθήνα και τη Βιέννη. Η στατική μελέτη εκπονήθηκε από το γραφείο στατικών μελετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος & Συνεργάτες και η ηλεκτρομηχανολογική μελέτη από την ΤΕΑΜ Μ-Η Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε.. Η διαχείριση του έργου γίνεται από την Focal Project Managers ΕΠΕ.

Το Radisson Resort Plaza Skiathos αποτελεί την 5η ξενοδοχειακή μονάδα της BriQ Properties ΑΕΕΑΠ, με τον συγκεκριμένο κλάδο να αποτελεί το 17% του χαρτοφυλακίου της.

H CEO της BriQ Properties κ. Άννα Αποστολίδου δήλωσε: «Η υπογραφή τoυ Radisson Group σε αυτή την επένδυση, ενδυναμώνει την επενδυτική μας στρατηγική στον τομέα των τουριστικών ακινήτων και αποτελεί εγγύηση για τον επισκέπτη ότι το νέο Radisson Resort Plaza Skiathos θα προσφέρει μία νέα εμπειρία φιλοξενίας».

Διαβάστε ακόμα: 

Τα επενδυτικά κίνητρα που προσφέρει ο νέος αναπτυξιακός νόμος – Οι βασικές αλλαγές

JP Morgan: Παραμένει bullish για τις ελληνικές τράπεζες – «Βλέπει» σημαντικά περιθώρια ανόδου

Η συμβουλή του billionaire Μαρκ Κιούμπαν: Ζήστε απλά σαν φοιτητές