Με αρχική τιμή 9,75 εκατ. ευρώ βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό σε λίγες ημέρες ένα από τα γνωστά ξενοδοχεία του Ναυπλίου κατηγορίας 5 αστέρων.

Ο λόγος για το Kandia Castle Hotel Resort & Thalasso, το οποίο θα βγει σε πλειστηριασμό την 5η Μαΐου 2022 και- κατά τις πληροφορίες- ήδη μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες εξετάζουν το ακίνητο, καθώς είναι το μοναδικό resort στην ευρύτερη περιοχή.

Το συγκεκριμένο Hotel & Resort, το οποίο κατασκευάστηκε πριν από περίπου 12 χρόνια, με συνολική επιφάνεια 14.825 τ.μ. (με βάσει την άδεια του ΕΟΤ), είναι κτισμένο σε ένα προνομιακό παραθαλάσσιο οικόπεδο επιφανείας 31.536,48τ.μ. στην παραλία της Κάντιας και σε κοντινή απόσταση από το Ναύπλιο και πρόκειται να εκπλειστηριαστεί την 5η Μαΐου 2022.  Οι προκαταβολές, ύψους 2,925 εκατ. ευρώ (30% της τιμής α’ προσφοράς), για τη συμμετοχή θα πρέπει να κατατεθούν έως την Τρίτη 2 Μαΐου το αργότερο.

Πρόκειται για ξενοδοχείο κλασικού τύπου, όπου σύμφωνα με το σήμα ΕΟΤ είναι κατηγορίας πέντε αστέρων και 5 διαφορετικών τύπων, ήτοι 18 Classical Rooms, δηλαδή δωμάτια με εμβαδόν 38-40 τ.μ., θέα στην κεντρική πισίνα και δυνατότητα φιλοξενίας 2 ενηλίκων και 1 παιδιού, 56 Deluxe Rooms, δηλαδή δωμάτια επιφανείας 40-45 τ.μ. και 25 σουίτες επιφανείας 40-120 τ.μ., εκ των οποίων οι 4 με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα.

Στις παροχές του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται τρία εστιατόρια, εκ των οποίων, το Pool restaurant, το οποίο παρέχει γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, βρίσκεται στο μέσο της μεγάλης εξωτερικής πισίνας (περίπου 4.000 τ.μ.).

Επίσης στο ξενοδοχείο βρίσκονται τρία καφέ – μπαρ, δύο αίθουσες συνεδριάσεων χωρητικότητας 400 & 30 ατόμων αντίστοιχα, οι οποίες διατίθενται και για την διοργάνωση εκδηλώσεων, εγκαταστάσεις SPA και θαλασσοθεραπείας με 2 εσωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ, jacuzzi, solarium, παιδότοπος και άμεση πρόσβαση στην παραλία, ιδιωτική, όπως αναφέρει και σε επίσημο site κρατήσεων, καθώς και τμήμα καταφυγίου τουριστικών σκαφών βάσει και της έκθεσης, που είναι ανεβασμένη στο επίσημο E Auction.

Το ξενοδοχείο βγαίνει σε πλειστηριασμό με επισπεύδουσα την CEPAL HELLAS Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π. και υπεύθυνη για την προώθηση της διαδικασίας την εταιρεία ΔΑΝΟΣ, an alliance member of BNP Paribas Real Estate.

Διαβάστε ακόμη:

Τα γκάλοπ «μύρισαν» εκλογές, η Τράπεζα Αττικής πάει σε θρίλερ, νιετ Ρώσοι στη Marina Tower και το swingers party στη Θεσσαλονίκη 

Κωνσταντίνα Ευαγγελίου (SEPTONA): Επενδύει σε νέο εργοστάσιο για την παραγωγή πρώτης ύλης 

Πούτιν: «Εισβάλαμε στην Ουκρανία για να προστατεύσουμε τον πληθυσμό του Ντονμπάς»