Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα HDB βραβεύτηκε με τρία βραβεία στα Digital Finance Awards 2024, ένα χρυσό και δύο ασημένια, κατά την εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB απέσπασε:

Χρυσό Βραβείο (Gold) για την πλατφόρμα ESG Tracker στην κατηγορία Best ESG Initiative or Product

Ασημένιο Βραβείο (Silver) για την πλατφόρμα KYC – Know your customer στην κατηγορία Best Consumer / SME Lending Digital Initiative

και Ασημένιο Βραβείο (Silver) για το Innovation scorecard στην κατηγορία Best Credit Risk Management Digital Initiative.

Τα βραβεία παρέλαβε αντιπροσωπεία της Τράπεζας υπό τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Παντελή Τζωρτζάκη και διευθυντικά στελέχη της HDB.

Κατά την παραλαβή των βραβείων, ο κ. Τζωρτζάκης δήλωσε ότι «κεντρική στρατηγική της Διεύθυνσης Καινοτομίας της HDB αποτελεί η ανάπτυξη, η προαγωγή και η ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας στο σύνολο της Ελληνικής οικονομίας. Η προσπάθεια αυτή αναγνωρίστηκε».

Όπως πρόσθεσε: «Η τριπλή βράβευση των μη χρηματοδοτικών εργαλείων που σχεδιάσαμε με τους συνεργάτες μας, την εταιρία Resnovae (ESG Tracker by HDB), την εταιρία Renvis (Innovation scorecard) και το KYC αντικατοπτρίζουν τις αμέτρητες ώρες σκληρής δουλειάς, δημιουργικότητας και αποφασιστικότητας που επενδύσαμε όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτά».

Στη διοργάνωση βραβεύτηκαν οργανισμοί και εταιρείες του ευρύτερου χρηματοοικονομικού τομέα που διακρίθηκαν αναδεικνύοντας τα καινοτόμα έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού στους πυλώνες του Digital Banking και Digital Insurance.

Διαβάστε ακόμη

Ποιες συμφωνίες κλείστηκαν στην Ινδία και ποιες έρχονται (pics)

ΥΠΕΝ: Ανοίγει ο δρόμος για τις μπίζνες με τα πλωτά φωτοβολταϊκά σε θάλασσες και τεχνητές λίμνες  

Κομβικής σημασίας το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΟΛΠ και του λιμανιού Γκουανγκτζόου (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ