search icon

Τράπεζες

Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank): «Υποστηρίξαμε όλη την αναπτυξιακή πορεία της Dimand μέχρι και σήμερα»

«H σχέση της Alpha Bank με την Dimand δεν περιορίζεται στον ρόλο του συμβούλου έκδοσης και του συντονιστή κύριου αναδόχου», σημείωσε ο κ. Ψάλτης

Το «παρών» στη σημερινή έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης, με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης της μετοχής της Dimand S.A.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Ψάλτης σημείωσε: «Με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ, την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της Dimand στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας στις διεθνείς χρηματαγορές, η Dimand απέδειξε τη δυναμική και τις ισχυρές προοπτικές της, επιτυγχάνοντας ουσιαστικά την πρώτη πραγματικά μεγάλου μεγέθους εισαγωγή νέας εταιρείας από το 2007. H σχέση της Alpha Bank με την Dimand δεν περιορίζεται στον ρόλο του συμβούλου έκδοσης και του συντονιστή κύριου αναδόχου.

Ως η κύρια / βασική τράπεζα συνεργασίας, έχουμε διοργανώσει χρηματοδοτήσεις άνω των 250 εκατ. ευρώ για εμβληματικά έργα αστικών αναπλάσεων και ανάπτυξης ακινήτων, όπως ενδεικτικά ο Αγ. Διονύσιος και ο Πύργος στον Πειραιά, η περιοχή της Ομόνοιας, ο Βοτανικός. Υποστηρίξαμε, δηλαδή, όλη την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μέχρι και σήμερα.

Ως Τράπεζα δεσμευόμαστε να στηρίξουμε και άλλα τέτοια επιτυχημένα σχέδια – που συμβάλλουν στην εμβάθυνση της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και θέτουν την ελληνική οικονομία σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης».

Διαβάστε ακόμα:

Μητσοτάκης: Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για όλους και αύξηση συντάξεων το 2023

Πληθωρισμός: Σπάει «ρεκόρ» τριάντα ετών αλλά ξυπνά φόβους για πενήντα

Πλειστηριασμοί: Hχηρά σφυριά για Μουζενίδη, Τζανετάτο, Πολίτη και Μουρτζούχο (pics)

Exit mobile version