Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία στην Α’ και τη Β’ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Κανονικά βρίσκονται στις θέσεις τους όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, ενώ η απουσία μελών εφορευτικών επιτροπών είναι η συνήθης και δεν επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία των εκλογών.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, ζητήματα προέκυψαν με τα τάμπλετ κάποιων δικαστικών αντιπροσώπων, καθώς εμφάνιζαν διαφορετικά ονόματα μελών εφορευτικών επιτροπών από αυτά που διορίστηκαν. Η οδηγία που δόθηκε είναι να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία με τα παρόντα μέλη εφορευτικών επιτροπών.

Κατά τις ίδιες πηγές, δώδεκα δικαστικοί αντιπρόσωποι (10 στην Α’ και 2 στην Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης) αντικαταστάθηκαν από χθες για διάφορους λόγους και στις περιπτώσεις αυτές ειδοποιήθηκαν οι αναπληρωματικοί. Το ίδιο συνέβη και το πρωί με έναν ακόμη δικαστικό αντιπρόσωπο που δήλωσε κώλυμα.

Χωρίς προβλήματα άνοιξαν οι κάλπες και στους υπόλοιπους νόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως δήλωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Κώστας Μιχαηλίδης.

Διαβάστε ακόμα 

Σβήνουν τα φορολογικά πρόστιμα για τους Έλληνες του εξωτερικού

Εκλογές 2023: Το στοίχημα της σταθερότητας για την Ελλάδα

Η ιστορία του Τσαρλς Πόντσι: Πώς έγινε ο διασημότερος απατεώνας όλων των εποχών (pics)

Εκλογές 2023 

Πού ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ