Την ανάγκη να προχωρήσει ενωμένο και μαχητικό το ΠΑΣΟΚ, με συλλογική λειτουργία,  προκειμένου να εμπνεύσει ξανά στην κοινωνία την ελπίδα της προοδευτικής κυβερνησιμότητας, υπογράμμισε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Βορείου Τομέα, Μιλένα Αποστολάκη, στις σημερινές συνεντεύξεις της στον ραδιοσταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM και στον ΣΚΑΪ.

Η Μιλένα Αποστολάκη τόνισε πως θα πρέπει στο ΠΑΣΟΚ “να ξεφύγουμε από την απλοϊκή προσέγγιση ότι για να βγούμε από το σημερινό στενό πλαίσιο αρκεί μόνο  να αλλάξουμε αρχηγό”. Όπως πρόσθεσε η Μ. Αποστολάκη, εκείνο που έχει ανάγκη ο κόσμος “είναι το μαχητικό ΠΑΣΟΚ, που είναι έξω από τους τέσσερις τοίχους  των γραφείων του, να έχει μία ευδιάκριτη συλλογική λειτουργία” και που με τη “μαχητική του δράση μπορεί να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των πολλών” και των κατά τεκμήριο πιο αδύναμων, που γεννά η πολιτική της ΝΔ και να υπερασπίζεται ΑΥΤΕΣ τις ανάγκες τους.

“Αυτός είναι ο στόχος μου να εκφράσω αυτή τη μαχητικότητα, που είναι εξάλλου και το  DNA του ΠΑΣΟΚ”, δήλωσε η Μ. Αποστολάκη.

“Στόχος της υποψηφιότητάς μου είναι να έλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι στις κάλπες για να ενδυναμώσουν το ΠΑΣΟΚ”.

Απαντώντας σε ερώτηση σε σχέση με άλλες υποψηφιότητες, τόνισε πως “κάθε άλλη υποψηφιότητα στο βαθμό που μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ενός αντίπαλου δέους απέναντι στη ΝΔ και στον κ. Μητσοτάκη είναι θετική”.

Αναφορικά με την πιθανότητα συνεργασίας με στελέχη που βρίσκονται σε άλλους χώρους,  η Μ. Αποστολάκη απάντησε πως θέλουμε αθροίσεις ρευμάτων και κοινωνικών στρωμάτων γιατί αυτά υπηρετούν τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι αθροίσεις ονομάτων”.

Όπως επεσήμανε η κα Αποστολάκη “το αύριο απαιτεί έναν αρχηγό που πλαισιώνεται από ένα επιτελείο, το οποίο συμβάλλει στη χάραξη της πολιτικής, που λειτουργεί με συλλογικότητα, με μία έμπειρη ομάδα γύρω από την ηγεσία, ώστε να πείθει τους πολίτες και να τους εμπνέει τη βεβαιότητα ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα πιεστικά προβλήματα των διευρυνόμενων κοινωνικών ανισοτήτων”.

Διαβάστε ακόμη 

UBS – Wealth Report: Πόσο αυξήθηκε ο πλούτος σε ολόκληρο τον κόσμο – Η εικόνα στην Ελλάδα (πίνακες)

Τράπεζα Πειραιώς: Άντλησε €650 εκατ. από το πράσινο senior preferred bond – Προσφορές €4 δισ. (upd)

Μασούτης: Συνεχίζει την πορεία ανάπτυξης σε κάθε οικονομικό τρίμηνο – Τρέχει με διπλάσιο ρυθμό από την αγορά

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ