Την πρώτη του τεχνολογική startup εγκαινιάζει ο μουσικός Τζον Λέτζεντ, μια εφαρμογή που ονομάζεται It’s Good, η οποία στοχεύει να προσφέρει στους χρήστες εξατομικευμένες προτάσεις για φαγητό και ταξίδια.

Η εταιρεία συγκέντρωσε χρηματοδότηση 5 εκατομμυρίων δολαρίων αυτόν τον μήνα από επενδυτές. Η εφαρμογή κυκλοφόρησε τον Μάρτιο με μια επιλεγμένη ομάδα χρηστών και προς το παρόν μπορεί να τη χρησιμοποιεί κανείς μόνο αν έχει πρόσκληση.

Το It’s Good αυτοπροβάλλεται ως πιο επιμελημένη και εξατομικευμένη εφαρμογή συστάσεων από υπάρχουσες πλατφόρμες όπως οι Κριτικές του Google, όπου μπορεί να είναι δύσκολο να ανατρέξει κανείς στον μεγάλο όγκο κριτικών που αφήνουν άγνωστοι για εστιατόρια.

Ουσιαστικά, οι χρήστες δεν κάνουν σχόλια για το αν τους αρέσει ένα μέρος. Απλώς λένε αν το προτείνουν ή όχι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει και η αρνητικότητα που εντοπίζεται σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές.

Διαβάστε ακόμα

Τα δραματικά γεγονότα στη Γάζα και η αναβολή της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Ισραήλ, η «ύποπτη» Παρασκευή, ο υπουργός με το δρεπάνι και οι αλλαγές στην Εθνική Τράπεζα 

Στουρνάρας στους FT: Είμαστε στο σκοτάδι λόγω Μέσης Ανατολής – Oχι σε άλλες αυξήσεις επιτοκίων

Οι γρίφοι για τα διόδια της Εγνατίας και τα μεγάλα μέτωπα στα υπόλοιπα έργα

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ