Η Binance “παγώνει” τις καταθέσεις και αναλήψεις σε στερλίνα, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας την Τρίτη, έναν μήνα μετά την παύση των μεταφορών σε δολάρια από το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης.

Η Binance ενημερώθηκε από τη συνεργάτιδα εταιρεία της για τις μεταφορές στερλίνας, την Paysafe, ότι θα σταματήσει τις υπηρεσίες της από τις 22 Μαΐου, δήλωσε ο εκπρόσωπος, με αντίκτυπο σε όλους τους πελάτες της Binance.

“Η Binance θα διασφαλίσει ότι οι επηρεαζόμενοι χρήστες εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στα υπόλοιπα τους σε λίρες Αγγλίας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι η αλλαγή “επηρεάζει λιγότερο από το 1% των χρηστών της Binance”.

H μεγαλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με περισσότερους από 128 εκατομμύρια πελάτες, δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των πελατών που θα επηρεάσει αυτή η κίνηση.

Η παύση των μεταφορών σε στερλίνες, που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το πρακτορείο ειδήσεων για τα cryptos The Block, έρχεται μετά την αναστολή από την Binance τον περασμένο μήνα όλων των τραπεζικών μεταφορών σε δολάρια εν μέσω μιας αυξανόμενης καταστολής της κρυπτογράφησης από τις αμερικανικές αρχές.

Η χρηματοπιστωτική εποπτική αρχή της Βρετανίας δήλωσε πέρυσι ότι δεν είχε εξουσίες για να σταματήσει την Binance από την πρόσβαση στο δίκτυο Faster Payments μέσω του PaySafe.

Διαβάστε ακόμη

Στο σφυρί ξανά η συλλογή έργων τέχνης του βιομήχανου Παναγιώτη Νίκα (λίστα + pics)

Πώς οι DJs απέκτησαν το δικό τους star-system – Αυτοί είναι οι πιο περιζήτητοι με αμοιβές μέχρι 200 χιλιάδες ευρώ το πάρτι

Μνημεία του κόσμου: Οδηγός “επιβίωσης” στον Πύργο του Άιφελ των 7,5 εκατ. επισκεπτών ετησίως