Σε ανοδικό έδαφος ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Παρασκευής τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία, ωστόσο, πραγματοποίησαν «χαμηλές πτήσεις».
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε σχεδόν αμετάβλητος στις 427 μονάδες με τον κλάδο της τεχνολογίας να χάνει 0,61%.
Για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε ο Stoxx 600 επανήλθε στα κέρδη με άνοδο 0,.6% μετά από τις απώλειες του 3,28% το προηγούμενο πενθήμερο. Τον Δεκέμβρη έχει χάσει μέχρι στιγμής 3% ενώ οι ετήσιες απώλειες ξεπερνούν το 12%.
Η σημερινή συνεδρίαση ήταν η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα με τις ευρωαγορές να «επανέρχονται» την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.
Ο DAX σημείωσε μικρή άνοδο 0,19% στις 13.940 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 υποχώρησε κατά 0,2% στις 6.504 μονάδες και ο βρετανικός FTSE 100 παρέμεινε ουσιαστικά αμετάβλητος (+0,05%) στις 7.473 μονάδες σε «κουτσουρεμένη» συνεδρίαση που θα ολοκληρωθεί νωρίτερα λόγω εορτών.
Ο ιταλικός FTSE MIB κέρδισε 0,27% στις 23.877 μονάδες και ο IBEX 35 στην Ισπανία έμεινε αμετάβλητος στις 8.269 μονάδες.
Διαβάστε ακόμη:
Wagyu vs Kobe: Ολη η αλήθεια για τα πιο περιζήτητα κομμάτια κρέατος στον κόσμο
Πλειστηριασμός: Στο σφυρί η… πινακοθήκη της οικογένειας Νίκα (λίστα και pics)
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.