Αγορές

Στην ΕΝΑ PLUS του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Real Consulting

  • newsroom


Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της REAL CONSULTING θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, αποδέχθηκε:

  • Την αίτηση της REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.E., για την ένταξη των μετοχών της στην Κατηγορία ΕΝ.Α. PLUS της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της REAL CONSULTING θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, περισσότερες πληροφορίες για την REAL CONSULTING και τις μετοχές της είναι διαθέσιμες στο Πληροφοριακό Έγγραφο Ένταξης που θα δημοσιευθεί σήμερα, Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021, σε ηλεκτρονική μορφή, στις ιστοσελίδες του Χ.Α., της Εταιρίας και του Συμβούλου ΕΝ.Α. Optima Bank.

  • Την αίτηση της PHOENIX VEGA MEZZ PLC, για την ένταξη των μετοχών της στην Κατηγορία ΕΝ.Α. PLUS της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών, υπό την προϋπόθεση της επίτευξης επαρκούς διασποράς των μετοχών της με την ολοκλήρωση της εταιρικής πράξης της ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Α.Ε. (μείωση μετοχικού κεφαλαίου και επιστροφή σε είδος στους μετόχους της, των μετοχών της PHOENIX VEGA MEZZ PLC).

Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της PHOENIX VEGA MEZZ PLC αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021, μετά την ολοκλήρωση της προαναφερόμενης εταιρικής πράξης.

Περισσότερες πληροφορίες για την PHOENIX VEGA MEZZ PLC και τις μετοχές της είναι διαθέσιμες στο Πληροφοριακό Έγγραφο Ένταξης που θα δημοσιευθεί σήμερα, Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021, σε ηλεκτρονική μορφή, στις ιστοσελίδες του Χ.Α., της Εταιρίας και του Συμβούλου ΕΝ.Α. Grant Thornton.

Σημειώνεται πως η Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΕΝ.Α.) λειτουργεί με τη μορφή Πολυμερούς Μηχανισμού Διαπραγμάτευσης (ΠΜΔ) του Ν.4514/2018. Στην ΕΝ.Α διαπραγματεύονται μετοχές και ομολογίες ανωνύμων εταιρειών και οι επενδυτές θα πρέπει να λαμβάνουν οιαδήποτε απόφασή τους για επένδυση, μόνο μετά από προσεκτική εξέταση του Πληροφοριακού Εγγράφου.

Διαβάστε ακόμη

Δρ Ιωάννης Κούστας: Αυξημένα κέρδη κατά 62,1% για την Danaos

Έτσι φουσκώνουν οι χρεώσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο (πίνακας)

Μελέτη ΕΚΠΑ: Πόσο διατηρείται η ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο Pfizer