Αγορές

«Καύσιμο» στη Wall Street η αγορά ακινήτων της Κίνας – Άνοδος 580 μονάδων για τον Dow Jones

  • newsroom


Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κερδίζει 580 μονάδες, ή 1,6%. Ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 1,3% και ο Nasdaq κερδίζει 0,9%.

Ισχυρή άνοδο καταγράφει η Wall Street λαμβάνοντας ώθηση από την εκτόνωση της κρίσης στην αγορά ακινήτων της Κίνας καθώς και από τις αποφάσεις της Federal Reserve.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κερδίζει 580 μονάδες, ή 1,6%. Ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 1,3% και ο Nasdaq κερδίζει 0,9%.

Η Salesforce σημειώνει κέρδη 6%. Η μετοχή της General Electric ενισχύεται κατά 5%. Η μετοχή της Las Vegas Sands, η οποία έχει μεγάλη έκθεση στην Κίνα, αυξάνεται κατά 4%. Η Caterpillar σημειώνει άνοδο 3%. Οι ενεργειακές μετοχές ηγούνται στον δείκτη S&P, με την APA Corp να αυξάνεται κατά 7% και την Devon Energy να σημειώνει άνοδο κοντά στο 7%.

JPMorgan, Bank of America και Citibank σημειώνουν άνοδο περίπου 3%. Οι περιφερειακές τράπεζες, όπως η Regions και Fifth Third κερδίζουν 4%.

Διαβάστε περισσότερα

Σε αύξηση κεφαλαίου €750 εκατ. προχωρά η ΔΕΗ – Μειώνεται στα επίπεδα του 34% το ποσοστό του Δημοσίου (upd)

Στο σφυρί ξανά το Avenue και το «διαμάντι» του Γκερέκου στην Κέρκυρα

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα έχει βελτιωθεί αισθητά, είμαστε σε τροχιά σημαντικής ανάπτυξης