Αγορές

Πετρέλαιο: Ισχυρές απώλειες για το αργό – Έχασε τα 80 δολάρια

  • newsroom


Τα futures για το φυσικό αέριο παραδόσεως Δεκεμβρίου υποχώρησαν υποχώρησαν κατά 7%

Ισχυρές απώλειες κατέγραψε η τιμή του πετρελαίου στη συνεδρίαση της Τετάρτης, με το αμερικανικό αργό να υποχωρεί κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι και να διαμορφώνεται η τιμή του στο χαμηλότερο επίπεδό από τις αρχές Οκτωβρίου.

Το αργό τύπου West Texas Intermediate παραδόσεως Δεκεμβρίου διολίσθησε κατά 2,40 δολάρια ή 3%, για να διαμορφωθεί η τιμή του στα 78,36 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Αυτό είναι το χαμηλότερο επίπεδο για το WTI από τις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της FactSet.

Σε αντίστοιχους ρυθμούς κινήθηκε και το συμβόλαιο παραδόσεως Ιανουαρίου για το Brent, που έχασε 2,15 δολάρια ή 2,6% στα 80,28 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe, στη χαμηλότερη τιμή του από την 1η Οκτωβρίου.

Τα futures για το φυσικό αέριο παραδόσεως Δεκεμβρίου υποχώρησαν υποχώρησαν κατά 7%, στα 4,816 δολάρια ανά 1 εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες.

Διαβάστε περισσότερα

Aπεργία MMM: Χωρίς δακτύλιο στις 18 Νοεμβρίου το κέντρο της Αθήνας (vid)

Στο σφυρί οικόπεδο – φιλέτο του εφοπλιστή Μαυρή στην Εκάλη (pics)

Τρόπαια Συμμετοχική: Άλλαξαν χέρια τα 7 τελευταία «κομμάτια» του Avenue – Τον Δεκέμβριο η σειρά του ακινήτου στη Μεταμόρφωση