Από αναβολή σε αναβολή, η επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία σε μεγάλους τεχνολογικούς κολοσσούς. Για ακόμη μία φορά, η Apple καθυστερεί – για τουλάχιστον τρεις μήνες – τον «επαναπατρισμό» του προσωπικού της στα γραφεία της εταιρείας λόγω της νέας αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα.

Η εταιρεία με νέα της ανακοίνωση, ενημέρωσε τους εργαζομένους της πως το πιο πιθανό είναι να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον … με τη νέα χρονιά. Η προηγούμενη ανακοίνωση της εταιρείας, ζητούσε από το προσωπικό να επιστρέψει στα πόστα του, τον Οκτώβρη.

Συγχρόνως, η Apple παροτρύνει όλους τους εργαζομένους της να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, προτού επιστρέψουν και πάλι πίσω στα γραφεία τους, χωρίς ωστόσο, ο εμβολιασμός να καθίσταται υποχρεωτικός εντός της εταιρείας τεχνολογίας. Ο κολοσσός σχεδιάζει ακόμη, να αυξήσει στις 3, τις φορές που οι εργαζόμενοί του θα υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού ανά εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται, πως ο κατασκευαστής iPhone, τον Ιούλιο έγινε ένας από τους πρώτους τεχνολογικούς γίγαντες στις ΗΠΑ που καθυστέρησαν τα σχέδια για επιστροφή στην κανονικότητα καθώς ο Covid-19 και οι πολύ μεταδοτικές μεταλλάξεις του άρχισαν να εξαπλώνονται ραγδαία για ακόμη μια φορά εντός του καλοκαιριού.

 

Διαβάστε ακόμη

Οι πονοκέφαλοι του Μ.Μ., το «αίμα» της Φουτζέιρα και το χρυσό ακίνητο της Ακαδημίας Αθηνών

Ελληνικός τουρισμός: Δεν τον «έκαψαν» οι φωτιές – Πάνω από 80% η πληρότητα στα νησιά

Αχαϊκή Amadeus: Πώς «έσβησαν» οι Made in Greece πίπες (pics)