Η Ριάνα είναι σύμφωνα με το Forbes η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, με την περιουσία της να πλησιάζει το 1,4 δισ. δολάρια.

Η 34χρονη σταρ της R&B είναι και επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο των καλλυντικών, καθώς είναι συνιδιοκτήτρια μια εταιρείας που της αποφέρει πολλά έσοδα.

Παράλληλα, η Ριάνα είναι και η πρώτη δισεκατομμυριούχος με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος, αλλά και η πρώτη γυναίκα κάτω των 40 ετών που βρέθηκε στη λίστα με τις Αμερικανίδες γυναίκες δισεκατομμυριούχους, χάρη στη σειρά καλλυντικών της και στο 30% που διατηρεί στη σειρά με εσώρουχα που φέρει το όνομά της.

Τον ίδιο τίτλο είχε λάβει και η Κάιλι Τζένερ πριν από τρία χρόνια, ωστόσο τα νούμερα του Forbes ήταν λανθασμένα και στη συνέχεια η εταιρεία ανακάλεσε.

Συγκεκριμένα, το 2019 η Τζένερ είχε ανακηρυχθεί από το Forbes ως η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, ύστερα από συμφωνία που είχε κλείσει, την οποία το Forbes είχε κοστολογήσει περίπου στα 900 εκατ. δολάρια.

Ωστόσο, τον Μάιο 2020 το Forbes δημοσίευσε άρθρο, στο οποίο αναφερόταν πως εργαζόμενοι του γνωστού brand έκαναν ξανά υπολογισμούς, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως η περιουσία της Κάιλι Τζένερ δεν ξεπερνά τα 900 εκατ. δολάρια. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο τίτλος να της αφαιρεθεί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό, η Ριάνα ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει νέα μουσική, μετά από τον ερχομό του πρώτου της παιδιού με τον A$AP Rocky.

Διαβάστε ακόμη

«Ναι» από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε πυρηνική ενέργεια και φυσικό αέριο ως πράσινες επενδύσεις

Κατατέθηκε η τροπολογία για το «ψηφιακό πορτοφόλι» με δίπλωμα Ι.Χ – ταυτότητα

ΙΟΒΕ: Ανάπτυξη 3,5 – 4% για την ελληνική οικονομία το 2022