Η Νταϊάνα Λι, διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος της εταιρείας μάρκετινγκ Constellation με έδρα τη Νέα Υόρκη, σε μια τυπική μέρα, λαμβάνει περισσότερα από 1.200 μέιλ.

«Συχνά, διαγράφω τουλάχιστον, 1.000 μέιλ την ημέρα, κυρίως από αντιπροσώπους πωλήσεων, πωλητές και πελάτες. Διαγράφω αμέσως, τυχόν μέιλ που δεν απευθύνονται σε μένα ή δεν γράφουν «επείγον» ή «ASAP» στο θέμα», εξηγεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια μιλώντας στο BusinessInsider, «εάν το θέμα ή η πρώτη γραμμή στο κύριος μέρος ενός μέιλ δεν είναι εξατομικευμένο, τότε το πιο πιθανό είναι πως δεν αξίζει τον χρόνο μου» υπογραμμίζει. «Μπορώ να διαγράψω εύκολα τόσο πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χάρη στην εμπιστοσύνη μου στην ομάδα μου», συμπληρώνει.

Όσον αφορά, στα εσωτερικά μέιλ ή τα μέιλ πελατών, η Λι αποκαλύπτει πως εάν δεν είναι η μοναδική παραλήπτρια, τότε διαγράφει αυτόματα τα συγκεκριμένα μέιλ. «Έχω εμπιστοσύνη ότι η ομάδα μου θα επικοινωνήσει με τον αποστολέα, εάν πρόκειται για κάτι σημαντικό», δηλώνει χαρακτηριστικά. «Γνωρίζω ότι η ομάδα μου είναι σε θέση να χειριστεί οτιδήποτε επείγον ή να φέρει το θέμα απευθείας σε εμένα εάν χρειαστεί».

Η Constellation διαθέτει επί του παρόντος 125 υπαλλήλους και παρά τη συρρίκνωση πολλών άλλων εταιρειών τεχνολογίας, εκτιμάται ότι οι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη εταιρεία θα αγγίξουν τους 185 υπαλλήλους μέχρι το τέλος του 2022.

Από την άλλη, σε περίπτωση που ένα μέιλ απευθύνεται προσωπικά στη Λι ή είναι η μόνη παραλήπτρια, τότε το διαβάζει για να προσδιορίσει αν είναι κάτι που πρέπει να το διευθετήσει άμεσα ή εάν χρειάζεται να το προωθήσει στο κατάλληλο άτομο. «Εάν είμαι η μόνη παραλήπτρια τότε να είστε βέβαιοι ότι λάβετε άμεση απάντηση». 

Η Λι προτείνει τέλος, πως εάν έχετε τους κατάλληλους πόρους, μπορείτε να προσλάβετε κάποιον ειδικά αφιερωμένο στη σάρωση και την οργάνωση των εισερχομένων σας.

Διαβάστε επίσης

Λογαριασμοί ρεύματος: Τι θα πληρώσετε με τη νέα επιδότηση – Παραδείγματα

Ασπασία Λεβέντη: Στο σφυρί διαμέρισμα αξίας €2,7 εκατ. στην Ηρώδου Αττικού για €100.000 (pics)

«3η e-λικία»: Το νέο πρόγραμμα για την ψηφιακή ενδυνάμωση – Σε ποιες περιοχές ξεκινά