Από τις 10 Ιουνίου και με τιμές από τα 660 ευρώ τη διανυκτέρευση για την πιο απλή σκηνή ξεκινούν οι κρατήσεις στο νέο πολυαναμενόμενο glamping στα νότια προάστια της Αθήνας, το ‘’91 Athens Riviera’’ που ανοίγει τις πύλες του από τη φετινή θερινή σεζόν στην Α’ πλαζ Βούλας.

Το νέο project της Grivalia Hospitality υπό τη διαχείριση του ομίλου της Domes Resorts, φιλοδοξεί να συστήσει ένα νέο τουριστικό προϊόν για την Αθήνα, βασισμένο στη φιλοσοφία του πολυτελούς camping (glamorous camping) σε σκηνές- καμπάνες επιφάνειας 43 τετραγωνικών μέτρων -κάποιες από τις οποίες διαθέτουν και δικές τους μικρές πισίνες- με διαμορφωμένους κήπους, παροχές και υπηρεσίες 5 αστέρων.

Οι τιμές ξεκινούν στην έναρξη της σεζόν από τα 660 ευρώ ανά διανυκτέρευση για την πιο απλή σκηνή με κήπο με πλήρεις παροχές εντός, αντίστοιχες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ όταν πρόκειται για οικογενειακή καμπάνα με μικρή πισίνα για δύο ενήλικες με παιδιά η τιμή ανά διανυκτέρευση ξεκινά από τα 891 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σχετικά, το νέο project της Βούλας φέρνει «το πρώτο υβριδικό μοντέλο πολυτελούς φιλοξενίας και ολιστικής εμπειρίας, δεδομένου ότι οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων, υπηρεσιών και εμπειριών που θα προβάλλουν μία ολιστική προσέγγιση ευεξίας, χαλάρωσης και εκγύμνασης».

Για τη διαχείριση του project, η Grivalia Hospitality έχει συνάψει μακροχρόνια σύμβαση με τον όμιλο Domes της οικογένειας Σπανού, με πολυτελή resorts σε κορυφαίους προορισμούς ανά την Ελλάδα (σε Κρήτη, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονο κ.α.) αλλά και εκτός Ελλάδος (Πορτογαλία), διαθέτοντας συνεργασία και με την Prodea Investments AEEΑΠ για τη διαχείριση του πολυτελούς ξενοδοχείου ιδιοκτησίας της μεγαλύτερης Επενδυτικής Ακινήτων στη Μήλο.

Το ‘’91 Αthens Riviera’’, εμπνευσμένο από την Εθνική Οδό 91 -τη μεγαλύτερη εθνική οδό της Αττικής που συνδέει το κέντρο της Αθήνας με την Αθηναϊκή Ριβιέρα, καταλήγοντας στο Σούνιο- αναπτύσσεται σε έκταση 45.000 τ.μ. με άμεση πρόσβαση στην παραλία που έχει μισθωθεί με μακροχρόνια συμφωνία από το δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ενώ το συνολικό ύψος της επένδυσης εκτιμάται σε επίπεδα άνω των 50 εκατ. ευρώ. Θα περιλαμβάνει 28 πολυτελείς σκηνές, ενώ θα λειτουργεί και ιδιωτικό club, το πρώτο αυτού του είδους στα νότια, στην παραλία της Βούλας, του οποίου τα μέλη θα έχουν πολλαπλά προνόμια.

Από πλευράς εγκαταστάσεων, το ”91 Athens Riviera” θα περιλαμβάνει 8 μεγάλα γήπεδα τένις και 2 μικρότερα, εσωτερικό/εξωτερικό γυμναστήριο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, καθώς και γήπεδο για beach volley με δυνατότητα συμμετοχής για επισκέπτες και μέλη σε ατομικά ή ομαδικά προγράμματα προπόνησης. Εμφαση δίνεται και στο κομμάτι της ευεξίας με πολυτελές σπα, αλλά και στη γαστρονομία, δεδομένου ότι το νέο project θα φιλοξενεί το BARBAROSSA PAROS που έρχεται από την Πάρο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Διαβάστε ακόμη

Πλειστηριασμοί: Ποια «φρέσκα» ξενοδοχεία οδεύουν προς το σφυρί (pics)

Ποιοι και πώς θα λάβουν το νέο φοιτητικό επίδομα των 2.500 ευρώ

H πιο ακριβή και σπάνια Rolls-Royce με το ελληνικό όνομα

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ