Η Amazon.com Inc. συμφώνησε να πάρει χώρο από την WeWork Cos. σε ένα κτίριο γραφείων στο City του Λονδίνου.

Ο τεχνολογικός γίγαντας θα καταλαμβάνει περίπου 6.500 τετραγωνικά μέτρα στο Moore Place, το οποίο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα από την WeWork, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τη συμφωνία. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 1.000 άτομα και η συμφωνία περιλαμβάνει μια επιλογή να καταβάλει περισσότερο χώρο στο κτίριο, είπαν οι πηγές στο Bloomberg, ζητώντας να μην κατονομαστούν καθώς οι λεπτομέρειες είναι ιδιωτικές.

Η Amazon ζύγιζε μια επέκταση των γραφείων της στο Λονδίνο πριν ξεσπάσει η πανδημία το 2020. Αυτό ώθησε την εταιρεία να θέσει τα σχέδιά της σε αναμονή, καθώς η αυξημένη εργασία στο σπίτι δημιούργησε αμφιβολίες για τις μελλοντικές ανάγκες γραφείων. Ενώ ορισμένοι αντίπαλοι έχουν αγκαλιάσει την εξ αποστάσεως εργασία, η εταιρεία διαδικτυακών λιανοπωλητών και cloud με έδρα το Σιάτλ παρέμεινε αφοσιωμένη στην εργασία σε γραφείο.

Η Amazon στο Λονδίνο έχει κτίρια στο High Holborn και στο Principal Place όπου τα βόρεια σύνορα της πόλης του Λονδίνου συναντούν το Shoreditch, μια παραδοσιακά δημοφιλή περιοχή για νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας.

Διαβάστε ακόμη

Κομισιόν: «Με καμία κυβέρνηση» παροχές πάνω από 2,5 δισ. το 2024

Ο «Παπαγλυκούλης» του ΣΥΡΙΖΑ, το χαλινάρι του Μαξίμου, η INTRAKAT στην πληροφορική, τα μπλεξίματα στον Κυπριώτη και το καζίνο του Ρίου

Younique.gr: Συμμαχίες – έκπληξη για την πρώτη online πλατφόρμα outlet ένδυσης-υπόδησης στην Ελλάδα (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ