Οι υπάλληλοι της Apple που εργάζονται στην κομητεία Σάντα Κλάρα κοντά στα κεντρικά γραφεία του τεχνολογικού κολοσσού στην Καλιφόρνια, σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα, από τις αρχές Σεπτέμβρη, αναμένεται να εργάζονται από το γραφείο τους, τρεις φορές την εβδομάδα. 

Αυτό που μέχρι στιγμής, έχει ανακοινωθεί είναι πως οι εργαζόμενοι της διάσημης εταιρείας θα πρέπει υποχρεωτικά να πηγαίνουν στο γραφείο κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Η τρίτη ημέρα ωστόσο, κατά την οποία οι υπάλληλοι της Apple θα εργάζονται από τα γραφεία της εταιρείας θα αποφασίζεται από τους υπεύθυνους κάθε τμήματος.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι υπάλληλοι της Apple εργάζονταν από τα γραφεία τους δύο ημέρες την εβδομάδα. Μάλιστα, η εταιρεία εδώ και μήνες, σχεδίαζε να εφαρμόσει ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας σύμφωνα με το οποίο, οι υπάλληλοι θα εργάζονταν από το γραφείο τρεις ημέρες την εβδομάδα ωστόσο, τα σχέδια αυτά, αναβλήθηκαν τον Μάιο λόγω μιας νέας αύξησης των κρουσμάτων της Covid-19.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNBC, ο επικεφαλής λογισμικού της Apple, Κρεγκ Φεντερίγκι, δήλωσε ότι ο Σεπτέμβριος θα σηματοδοτήσει την «επίσημη έναρξη» εφαρμογής και υλοποίησης του υβριδικού μοντέλου εργασίας της Apple.

Διαβάστε ακόμη:

Τι συνδέει Rolex, Porsche και Lamborghini με τα… cryptos (pic+πίνακας)

Φάκελος ΕΥΠ: Ερευνα για τη δεκαετία 2012-2022