Ελληνο-Αιγυπτιακή Επιχειρηματική Συνάντηση διοργανώνει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο την 1η Ιουνίου 2022, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, καθώς η Ελλάδα και η Αίγυπτος ανανεώνουν τις μακροχρόνιες σχέσεις τους σε κρατικό, επιχειρηματικό, πολιτιστικό επίπεδο, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, παρακολουθώντας τις τάσεις και εκμεταλλευόμενο το ευρύ δίκτυο επαφών του, διοργανώνει την εκδήλωση και αποσκοπεί στην περαιτέρω άνοδο του εμπορικού ισοζυγίου, την προώθηση των επενδυτικών ευκαιριών και τη σύσφιξη των επιχειρηματικών σχέσεων των δύο πλευρών.

Η εν λόγω επιχειρηματική συνάντηση θα εστιάσει σε καίριους τομείς των ελληνο-αιγυπτιακών σχέσεων, όπως είναι η εναλλακτική και βιώσιμη ενέργεια, η ναυτιλιακή βιομηχανία, η επιμελητεία και η λιμενική βιομηχανία, τα (βιολογικά) τρόφιμα και η ιχθυοκαλλιέργεια και θα παρουσιάσει το επενδυτικό τοπίο και τις προοπτικές που προσφέρονται από τα δύο κράτη. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται, επίσης, σημαντικός χρόνος αφιερωμένος στις συναντήσεις Β2Β και δικτύωση των μερών ενώ θα υπάρχει εκπροσώπηση και της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας της Αιγύπτου.

Διαβάστε ακόμα:

Σταδιακή κατάργηση της εισαγωγής ρωσικού πετρελαίου στην ΕΕ ανακοίνωσε η Oύρσουλα φον ντερ Λάιεν

Morgan Stanley: Δεν βλέπει αλλαγές στον MSCI Greece Standard

Νέες εξαγορές «μαγειρεύει» η Sarantis – Eπανεκκίνησε τη δραστηριότητα στην Ουκρανία