Επιχειρήσεις

e-Λιανικό: Παράταση για τις αιτήσεις χρηματοδότησης για eshop

  • newsroom


Η δράση στοχεύει στην επιχορήγηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη / αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος

Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων στη δράση «e-λιανικό» για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση eshop.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η προθεσμία για τη δράση «e-λιανικό – Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος» του ΕΠΑνΕΚ, λήγει αύριο, Τρίτη 6 Απριλίου 2021, και ώρα 15:00, αντί για σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, ώρα 15:00.

Η δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονωϊού, να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Διαβάστε ακόμη

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις στο «Γέφυρα 2» – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

«Έμφραγμα» στο Σουέζ: Πόσο θα πάει ο λογαριασμός και ποιοι θα τον πληρώσουν

Εντός του 2021 ο διεθνής διαγωνισμός για το Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο

 

Απόρρητο Απόρρητο