Επιχειρήσεις

Google: Παράταση στην τηλεργασία μέχρι τον Ιανουάριο 2022

  • newsroom


Το τελευταίο διάστημα αρκετές εταιρείες, όπως οι Apple και Amazon, επανεξετάζουν τα σχέδια για την επιστροφή των εργαζομένων στο γραφείο, λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα

Παράταση στην τηλεργασία και την εθελοντική επιστροφή στο γραφείο μέχρι τον Ιανουάριο 2022 δίνει η Google στους εργαζομένους της, σύμφωνα με ανακοίνωση του CEO της εταιρείας, Sundar Pichai.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η παράταση αυτή θα προσφέρει στους εργαζομένους μεγαλύτερη ευελιξία.

Μετά τις 10 Ιανουαρίου 2022 κάθε γραφείο της Google ανά τον κόσμο θα πρέπει να ενημερώσει την εταιρεία σε διάστημα 30 ημερών για το αν και πότε θα λήξει η τηλεργασία.

Το τελευταίο διάστημα αρκετές εταιρείες, όπως οι Apple και Amazon, επανεξετάζουν τα σχέδια για την επιστροφή των εργαζομένων στο γραφείο, λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα.

«Ο δρόμος μπροστά μας είναι λίγο μεγαλύτερος και πιο δύσκολος από ό,τι περιμέναμε, αλλά συνεχίζω να αισιοδοξώ ότι θα τον περάσουμε μαζί», ανέφερε ο Sundar Pichai.

Τον Δεκέμβριο η Google είχε δώσει παράταση στην τηλεργασία μέχρι τον Σεπτέμβριο, μήνα από τον οποίο οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να βρίσκονται στο γραφείο τρεις φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Η τρύπα του Κατάρ έπληξε την κερδοφορία των κατασκευών

Όμιλος Αγγελικούση: Το 19ο νεότευκτο δεξαμενόπλοιο-ορόσημο «Maran Antiope»

ΗΠΑ: Τέλος στην οικονομική ενίσχυση που λαμβάνουν οι άνεργοι λόγω του κορωνοϊού