Επιχειρήσεις

MIG: Έκτακτη Γ.Σ. στις 26 Φεβρουαρίου για τη διάθεση της συμμετοχής της στη Vivartia

  • newsroom


Η έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της έδρας των θυγατρικών «Vivartia Συμμετοχών Α.Ε.», «Goody's Α.Ε. Υπηρεσιών Εστίασης» και «Everst Α.Ε. Συμμετοχών Και Επενδύσεων»

Η Marfin Investment Group Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 26 Φεβρουαρίου 2021 για να αποφασιστεί η έγκριση διάθεσης της συμμετοχής της εταιρείας στη «Vivartia Συμμετοχών Α.Ε.».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας με την επωνυμία «MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «η Εταιρία»), καλούνται οι Μέτοχοι της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 15:00, στην αίθουσα ισογείου του κτιρίου 14Β του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος Αττικής, όπου στεγάζονται τα γραφεία της έδρας των θυγατρικών «VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.», «GOODY’S Α.Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» και «EVEREST Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ», για να αποφασίσουν επί του ακόλουθου μόνου θέματος της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα μόνο: Έγκριση διάθεσης της συμμετοχής της Εταιρίας στην «VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.».

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την Παρασκευή 5.3.2021, ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

Διαβάστε ακόμη

Στα… κάγκελα οι τράπεζες για τις αλλαγές στον Νόμο Δένδια

Δεν τα «βρίσκουν» Εθνική – Hines για το mall της Πειραιώς

Επίδομα 400 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις από αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες