Δυναμική είσοδο στην κατηγορία των αλμυρών σνακ πραγματοποιεί η Δωδώνη συστήνοντας τα Baked Cheese Thins, ένα σνακ υψηλής διατροφικής αξίας ψημένα με 100% Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ. Μία κίνηση που είχε προαναγγείλει το περασμένο καλοκαίρι μέσα απ’ το newmoney ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης αναπτύσσοντας το σχέδιο μετασχηματισμού της γαλακτοβιομηχανίας σε μία εταιρεία τροφίμων.

Η ανάπτυξη και παραγωγή των Baked Cheese Thins γίνεται σε συνεργασία με την Unismack, στην πρώτη σημαντική συνέργεια που επιτυγχάνεται μεταξύ των δύο εταιρειών που έχουν κοινούς μετόχους. Σημειώνεται πως στη Unismack, την οποία είχε ιδρύσει η οικογένεια Στρατάκη είχε εισέλθει προ τριετίας περίπου ως βασικός μέτοχος η Lime Capital Partners. Η τελευταία είναι εταιρεία που ελέγχεται από τους ίδιους ανθρώπους που έχουν την SI Foods (βασικός μέτοχος έως πρόσφατα της Δωδώνη).

Η συνεργασία μεταξύ Δωδώνης και Unismack αναμένεται να λειτουργήσει και ως σηματωρός στους γενικότερους σχεδιασμούς περί συνεργιών που γίνονται αυτό το διάστημα και με το σκέλος γαλακτοκομικών της Vivartia ενώ εκκρεμεί η απόφαση του CVC πως θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα για την πλήρη εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας των Ιωαννίνων με βάση το ντιλ που επιτεύχθηκε πέρυσι.

Σε κάθε περίπτωση τα νέα προϊόντα τοποθετήθηκαν αυτές τις ημέρες στα ράφια των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ με τρεις προτάσεις: Tomato & Oregano, Jalapeno Chilli, και Caramelised Onion.

Σύμφωνα με τη Δωδώνη παράγονται με φυσικά συστατικά, είναι ιδανικά για χορτοφάγους (vegetarians), ενώ δεν περιέχουν γλουτένη & ξηρούς καρπούς. Παράλληλα, αποτελούν φυσική πηγή πρωτεΐνης (17gr ανά 100gr προϊόντος) η οποία προέρχεται από την υψηλή περιεκτικότητα στο τυρί.

Όπως σημείωσε ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, CEO της εταιρείας: «Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και λειτουργίας, επενδύουμε σταθερά στο να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες. Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, στη ΔΩΔΩΝΗ η φιλοσοφία μας στραμμένη στο υπερσύγχρονο R&D τμήμα μας και γύρω από το πώς θα αναπτύξουμε ένα νέο προϊόν. Τα Baked Cheese Thins, ψημένα με την αγαπημένη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ, αποτελούν μια νέα, υγιεινή πρόταση για όλα τα μέλη της οικογένειας, εμπλουτίζοντας έτσι το ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας στην αγορά, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές στους Έλληνες και διεθνείς καταναλωτές.»

Με πάνω από 12 προϊοντικές κατηγορίες και περισσότερους από 100 ξεχωριστούς κωδικούς, η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και να επενδύει στην ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της.

Διαβάστε ακόμη

10 κορυφαία ελληνικά γλυκά κρασιά παγκόσμιας κλάσης

Δωμάτιο με θέα: Τo Superior Double του Aristi Mountain Resort & Villas

Γιατί είναι σπουδαίος ο “Σημαιοφόρος” του Ρέμπραντ των 175 εκατομμυρίων ευρώ