Ο όμιλος Paramount Global υλοποιεί πρωτοβουλίες για τους Ουκρανούς πρόσφυγες με έμφαση στην παροχή δωρεάν περιεχομένου του Nickelodeon για παιδιά σε διάφορες πλατφόρμες στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Εκτός από τη δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την υποστήριξη ανθρωπιστικών οργανώσεων, που είχε αποκαλύψει προηγουμένως ο γίγαντας της ψυχαγωγίας, τα παιδιά και οι οικογένειές τους που έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία σε γειτονικές χώρες θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Nickelodeon στην ουκρανική γλώσσα, δωρεάν στα κανάλια Pluto TV, Linear TV, Nickelodeon και Nick Jr. στο YouTube.

Ο στόχος είναι να προσφέρουμε «άνεση και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους βλέποντας τα αγαπημένα τους κινούμενα σχέδια, ακόμα κι αν βρίσκονται στο εξωτερικό» ανέφερε η εταιρεία.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Paramount Pictures προχωρά σε διακοπή της λειτουργίας των τηλεοπτικών της καναλιών στη Ρωσία από τις 20 Απριλίου. Η απαγόρευση περιλαμβάνει πολλά κανάλια της εταιρείας, όπως τα Children’s Nickelodeon, Nickelodeon HD, NickToons, Nick Jr. και Paramount Comedy.

Διαβάστε ακόμη

Και το καλοκαίρι επιδότηση 900 εκατ. ευρώ στην ενέργεια

Μάικ Σπυριδάκος: Ο εφοπλιστής από το Κερατσίνι που εξοπλίζει με «made in Greece» drones την Πυροσβεστική (pics)

Ουρανοξύστες, κραγιόν και εσώρουχα: Οι ανορθόδοξοι οικονομικοί δείκτες της οικονομικής ύφεσης