Η Διεθνής εταιρία ακινήτων Avison Young (AY) ανακοινώνει σήμερα την στρατηγική της συνεργασία με την ελληνική εταιρία QRA Real Estate Advisors που εδρεύει στην Αθήνα. Η περαιτέρω επέκταση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη ενισχύει την στρατηγική ανάπτυξης της Avison Young και καταδεικνύει τη δέσμευση της ΑΥ να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες στην περιοχή.

Η ελληνική αγορά ακινήτων υφίσταται ραγδαίο μετασχηματισμό, καθοδηγούμενη από την αυξανόμενη ζήτηση για κτίρια φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αυτή η δυναμική εξέλιξη αντανακλά την ισχυρή οικονομική ανάκαμψη της χώρας, καθιστώντας την ως έναν ελκυστικό προορισμό για επενδυτές. Παράλληλα, η συνεχής άνθηση του τουριστικού κλάδου στη Ελλάδα και η ανάδειξη του ως βασικού επιχειρηματικού και ενεργειακού κόμβου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, τοποθετεί την χώρα σε πλεονεκτική θέση για επενδύσεις σε εμπορικά και οικιστικά ακίνητα.

Η νέα αυτή στρατηγική συνεργασία με επικεφαλής τον Αλέξη Κοτσιώρη και την Έρη Μητσοστεργίου ως Principals, συνδυάζει την παγκόσμια εμβέλεια της Avison Young με την εκτενή τοπική τεχνογνωσία, προσφέροντας μια ανανεωμένη και μοναδική πρόταση στην ελληνική αγορά.

Η Έρη Μητσοστεργίου έχει πάνω από 25 έτη εκτεταμένης εμπειρίας ως διεθνής αναλυτής ακινήτων, με έμφαση στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια έρευνα και συμβουλευτική. Μέχρι πρότεινος κατείχε την θέση της Διευθύντριας Παγκόσμιας Έρευνας στην Savills με εξειδίκευση στην παροχή στρατηγικής καθοδήγησης προς τους πελάτες για τις επενδυτικές τους αποφάσεις σε ακίνητα.

Ο Αλέξης Κοτσιώρης έχει περισσότερα από 25 έτη σημαντικής εμπειρίας στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και διενέργεια συναλλαγών στον κλάδο των εμπορικών ακινήτων στην Ελλάδα. Έχει σχεδιάσει και ολοκληρώσει με επιτυχία πωλήσεις εμπορικών ακινήτων, γραφείων και αποθηκών που υπερβαίνουν τα 1,2 δις ευρώ. Στο παρελθόν είχε εργαστεί για 18 χρόνια στην Savills Hellas ενώ τα τελευταία 5 χρόνια ηγείται της δικής του εταιρίας QRA Real Estate Advisors που εξειδικεύεται στην μεσιτεία εμπορικών ακινήτων.

Ο Αλέξης Κοτσιώρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Avison Young Greece, σχολίασε:

“Η αποστολή μας ως συμβούλων είναι να προωθούμε ενεργά τη διαφάνεια, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό στον τομέα των ακινήτων. Αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί μέσω της στήριξης των πελατών μας για τη δημιουργία βιώσιμων αναπτύξεων με θετικό αντίκτυπο τόσο στην αγορά όσο και στις ζωές των ανθρώπων.”

Ο Mark Rose, Πρόεδρος & CEO της Avison Young, συμπλήρωσε: “Η συνεργασία αυτή ενισχύει την δέσμευση της Avison Young για παροχή υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης στον κλάδο των ακινήτων. Η συνένωση μας με την ταλαντούχα αυτή ομάδα στην Ελλάδα ενδυναμώνει την διεθνή παρουσία της Avison Young και διευρύνει την ικανότητα μας να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και αποτελέσματα στους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι να διευρύνουμε την θετική μας συνεισφορά στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και να υποστηρίξουμε την δημιουργία αξίας προς τους πελάτες μας και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούνται.”

Διαβάστε ακόμη 

«Ρίχνει αυλαία» το ΤΧΣ – Οι δύο εκκρεμότητες (Αττικής – ΕΤΕ) και η επόμενη ημέρα για τους εργαζόμενους

Real Consulting: Το χρονοδιάγραμμα της μετάταξης και οι προτεραιότητες της διοίκησης

Εφορία: Χιλιάδες φορολογούμενοι καλούνται για συμπληρωματική φορολογική δήλωση

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ