Την αναβάθμιση της συνεργασίας της με την Amazon Web Services (AWS), με την πιστοποίησή της ως «AWS Select Tier Services Partner», ανακοίνωσε η Space Hellas. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η AWS αναγνωρίζει τους συνεργάτες που αποδεικνύουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους σε έργα και υπηρεσίες Cloud.

Οι συνεργάτες “AWS Select Tier Services Partners” είναι εκείνοι που διαθέτουν εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και έργα που αποδεικνύουν την εμπειρία των πελατών.

Ως “AWS Select Tier Services Partner”, η Space Hellas έχει τη δυνατότητα να παράσχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, υλοποίησης, υποστήριξης καθώς και managed και value-add resale υπηρεσιών, κάνοντας χρήση των πλεονεκτημάτων που παρέχουν οι υπηρεσίες της Amazon Web Services στο cloud για τον επιτυχή και ασφαλή ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, δήλωσε: “Η επιλογή της εταιρείας μας ως “AWS Select Tier Services Partner” μας δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις προσφερόμενες cloud λύσεις και υπηρεσίες προς τους πελάτες μας για την κάλυψη των επιχειρηματικών τους αναγκών από ένα ευρύ φάσμα προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών, με την αξιοπιστία και την καινοτομία που μπορεί να προσφέρει η AWS”».

Διαβάστε ακόμη

Αδιέξοδο και βαρύ κλίμα στις Βρυξέλλες για το πλαφόν στο αέριο – Nέο Συμβούλιο στις 13 Δεκεμβρίου

Η Τουρκία μείωσε στο 9% το επιτόκιο – «Μαχαίρι» 500 μονάδων σε τέσσερις μήνες

Γερμανία: Απροσδόκητη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος – Ελπίδες για ηπιότερη ύφεση